Голямата звезда и капитан на националния отбор на Южна Корея

...
Голямата звезда и капитан на националния отбор на Южна Корея
Коментари Харесай

Хюн-Мин Сон: Нямам търпение да представям страната си на Световното първенство в Катар

Голямата звезда и капитан на националния тим на Южна Корея Хюн-Мин Сон разкри, че ще го забележим в деяние по време на Световното състезание в Катар макар спекулациите през последните няколко дни.

Миналата седмица футболистът претърпя интервенция на скулата, откакто пострада в единоборство по време на мач на неговия клубен Тотнъм, а това за миг сложи под въпрос това дали ще забележим Сон по терените в Катар.

В последна сметка самият състезател употребява профила си в Инстаграм, с цел да показа, че няма самообладание да показва страната си на Мондиала.

" Да играеш за страната си на международното състезание е фантазия на доста деца, както и моята. Няма да я пропусна за нищо на света. Нямам самообладание да съставлявам нашата хубава страна ", написа корейската звезда.

За Хюн-Мин Сон това ще бъде присъединяване на трето следващо Световно състезание, като на предходните две звездата на корейския футбол осъществя общо три гола, измежду които и това за 2:0 във вратата на Германия при паметния триумф на азиатската страна над настоящия международен отличник преди четири години на Мондиала в Русия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР