Голямата новина тази седмица, каза президентът Джо Байдън през уикенда

...
Голямата новина тази седмица, каза президентът Джо Байдън през уикенда
Коментари Харесай

81-годишният Байдън се шегува с Тръмп: Твърде стар и психически негоден е за президент

„ Голямата вест тази седмица, сподели президентът Джо Байдън през уикенда във Вашингтон, беше, че двама претенденти завоюваха номинацията на своята партия за президент. Но единият е прекомерно остарял, прекомерно душевен неспособен за работата, сподели президентът. „ Другият съм аз “, пошегува се Байдън, представен от „ Асошиейтед прес “ и Българска телеграфна агенция.

На годишната тържествена вечеря на влиятелен журналистически клуб президентът продължи да атакува републиканеца Доналд Тръмп. Байдън отклони продължаващите рецензии, че паметта му е мъглява и наподобява комплициран, като в същото време напомни моменти, когато 77-годишният Тръмп също е правил гафове.

„ Не му казвайте, той си мисли, че се кандидатира против Барак Обама, той това сподели “, сподели 81-годишният Байдън, като се пошегува, че стои безсънен надалеч след времето си за лягане.

Байдън вижда действителна опасност за демокрацията, в случай че Тръмп – който продължава погрешно да твърди, че изборите през 2020 година са били откраднати – се върне в Белия дом. В речта му имаше отзвук от предизборните му мнения, отбелязва АП.

„ Преживяваме невиждан миг за демокрацията “, сподели той. „ Безпрецедентен миг за историята. Демокрацията и свободата са безусловно атакувани. Путин е подхванал поход в Европа. Моят предходник му се кланя и му споделя „ прави каквото си искаш, демон да го вземе “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР