Голямата надежда на германския футбол – атакуващият полузащитник Флориан Вирц

...
Голямата надежда на германския футбол – атакуващият полузащитник Флориан Вирц
Коментари Харесай

Голям германски талант се завърна на терена след девет месеца отсъствие

Голямата вяра на немския футбол – атакуващият полузащитник Флориан Вирц се завърна на терена за своя отбор Байер (Леверкузен) след дълго лекуване на травма. Вирц, роден през 2003-а година, не беше играл от девет месеца.

Днес той се появи в 61-ата минута в контролната среща с шотландския Глазгоу Рейнджърс, приключила 3:0 за британците. Срещата беше и всекидневен дебют за новия управител на шотландците Майкъл Бийл, който преди началото на Световното състезание беше назначен вместо Джовани ван Бронкхорст.

Вирц скъса кръстни връзки на коляното през месец март, което означаваше и завършек на очакванията му да играе на Световното състезание в Катар, защото беше един от главните претенденти в листата на треньора на Бундестима Ханзи Флик.

Старши треньорът на Байер (Леверкузен) Шаби Алонсо поздрави младока за завръщането му: " Той ще бъде ужасно зимно попълнение за нашия тим. Разбира се, че ще внимава и в идващите дни в тренировките ".

Отборите сега упражняват с играчите, които не са ангажирани на Световното състезание, а шампионата в Бундеслигата ще се възобнови в средата на януари. След ужасяващото начало на сезона, тимът последователно набра скорост и се придвижи в средата на класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР