Голямата мечта на 20-годишната Аби Уудуърд от Ливърпул била да

...
Голямата мечта на 20-годишната Аби Уудуърд от Ливърпул била да
Коментари Харесай

20-годишна британка свали 32 килограма, за да сбъдне мечтата си и сега...

Голямата фантазия на 20-годишната Аби Уудуърд от Ливърпул била да стане здравна сестра. Младата жена осъзнавала, че със своите 99 кг няма да може да издържи на непрекъснатото физическо натоварване и решила да се отърве от непотребните килограми, които й пречат да сбъдне фантазията си, написа „ Дейли мейл ”.

Аби постоянно била пухкаво момиче, само че преди 3 години на Коледа с смут открила, че не може да влезе в пуловера XL размер, който получила като подарък. Това се оказала последната капка, която преляла чашата.



Аби се погледнала в профил и останала ужасена. Младата британка незабавно решила, че би трябвало радикално да промени живота си.

„ Първо смятах да сменя пуловера, само че по-късно разбрах, че това е най-големият размер. Тогава помислих и взех решение, че е време да стартира да отслабвам”, споделя Аби.



Тя от дълго време мечтаела да стане здравна сестра, само че непотребните килограми не й разрешавали да прави тежка физическа работа. Аби решила, че тази фантазия ще й бъде най-хубавия тласък по пътя й към стройната фигура.



Началото на битката с непотребните килограми почнала през януари 2017 година и доста бързо първите резултати станали факт. Според нея всичко се дължи на упоритостта и дисциплината.



„ Стана ми мъчно да излизам с приятелки по заведения, тъй като те ядат всичко, каквото си поискат”, споделя още Аби.
Сега момичето тежи 67 кг., само че не счита да стопира. Тя мечтае да доближи до 60 кг. и не стопира да спортува.

Към момента тя работи като асистент здравна сестра в локалната болница, което значи единствено едно – че е на крачка от сбъдване на огромната си фантазия.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР