Голяма радост в семейството на бившия заместник-директор на ОД на

...
Голяма радост в семейството на бившия заместник-директор на ОД на
Коментари Харесай

Бившият зам. директор на ОД на МВР Благоевград Г. Кьосев стана дядо, дъщеря му Розалина роди прекрасен юнак

Голяма наслада в фамилията на някогашния заместник-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград Георги Кьосев.Днес щерка му Розалина роди огромен левент и му даде прелестното име Георги. Бебето тежи 3500 грама и ще носи името на дядо си Георги.

Малкото момченце изплака в ръцете на доктор Константинова и разплака татко му, предприемачът Владимир Бойчев, който с неспокойствие чакаше появяването му. Голямата обич на някогашната дознателка в полицията Розалина Кьосева и Владимирдаде най-прекрасния плод, а от 8 юли, рожденият ден на Розалина, тя към този момент е публично носи името Бойчева.

На тази дата Владимир и Розалина се ожениха. На 7-то небе от благополучие е бащата Владимир, който през сълзи показа, пред Струма ком: Не познавам такова благополучие, не мога да си намеря място от наслада ".Пожелаваме на семейство Бойчеви синът им да носи доста благополучие, да е роден с шанс и да не стопира да радва родителите си. Живо и крепко да е бебчето, благо семейство. Честита наслада и на околните ви.
Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР