Голяма новина гръмна в семейството на фолкзвездата Цеца Величкович, видя

...
Голяма новина гръмна в семейството на фолкзвездата Цеца Величкович, видя
Коментари Харесай

Млада певица, дъщеря на легенда, стана поредната футболна съпруга

Голяма вест гръмна в фамилията на фолкзвездата Цеца Величкович, видя Sofia24.bg.  Дъщерята на Аркан и Цеца – Анастасия разгласи посредством обществените мрежи, че е сгодена. Тя разгласява видео от събитието в персоналния си профил в Instagram на фона на италианска ария. Кадрите са съпроводени от емотикони - буболечка, знак за безконечност и пръстен. Щастливият избраник е Неманя Гудел, който е футболист на испанския отбор Севиля. Той направи сантименталното предложение на обичаната си на именития остров Ибиса.

Най-прочутият празненство остров на света oтдaвнa e извecтeн ĸaтo мяcтoтo зa пoчивĸa нa xaйлaйфa. Преди месец сръбският национал Неманя Гудел подвигна трофея от Лига Европа със Севиля, а андалусийците продължиха бруталната си доминация във втория по мощ континентален шампионат. Припомняме, че тогава той избухна в сълзи, до момента в който говореше за прекъснатата бременност на приятелката си Анастасия Ражнатович, както и за сърдечните проблеми на брат му Драгиша. Само два дни преди финала против Рома Неманя Гудел загуби щерка си.

Приятелката му Анастасия, беше бременна в петия месец и двамата чакаха момиченце, само че изгубиха детето. След успеха против Рома след осъществяване на дузпи Гудел посвети трофея на неродената си щерка. Светът пък беше шокиран по-рано от информацията, идваща от Испания, че сръбският футболист Драги Гудел е колабирал и е откаран по неотложност в болница. След мълчанието към положението на Драги, брат му Неманя Гудел, показа фотографията в обществените мрежи с информация, че той се усеща добре. 

Известно е, че Драгиша Гудел изгуби схващане по време на мача от Трета лига в Испания сред Кордоба и Ферол. Линейката незабавно влезе на терена, лекарите се бориха за живота му, а реанимацията е траяла седем минути. Сръбският футболист пристигна в схващане и незабавно бе откаран в болница. Преди да бъде настанен в колата за спешна помощ, той пожела да влезе в игра още веднъж.

" Дами и господа, благодаря ви доста за поддръжката освен през днешния ден, само че и през цялата година. Това беше една от най-трудните години в живота ми. Загубих брат си за три минути, изгубих и бебето си... ", сподели той.

Иван Ракитич пръв се приближи към него, с цел да го утеши.

Анастасия Ражнатович пък е наследила много неща от известната си майка – мощен глас и красива визия. Младата певица поразително наподобява на Цеца. Анастасия се изявява също по този начин и като модел. Любопитно е, че това е един доста постоянно срещан съюз сред певица и футболист в международен мащаб. Дъщерята на Цеца е решила да нагази надълбоко в дебрите на музиката. Тя е към този момент много известна в Сърбия, като изкара няколко шлагера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР