Голяма изненада свързва бившата и настоящата жена на Мирослав Фолк певицата

...
Голяма изненада свързва бившата и настоящата жена на Мирослав
Фолк певицата
Коментари Харесай

Мирослав си ги подбира! Вижте какво делят доживот Мария и би...

Голяма изненада свързва някогашната и актуалната жена на Мирослав

Фолк певицата Мария и Вая, която е някогашна жена на актуалната й половинка Мирослав Соколов, са астрални близначки. Приликите сред двете на се изчерпват единствено с общия мъж, а и с идентичните дати на раждане. Бившата и актуалната брачна половинка на Миро Дзвера са се появили на бял свят на 13 януари 1982 година, писа „ Уикенд ”. 

„ Това е ужасно съвпадане или орис. Не единствено в един ден, само че и една и съща година, единствено часът им на раждане е друг ” – разясниха източниците ни.

Разбира се, Мария тържествувала от обстоятелството, че е надделяла астралната си близначка, като се смеела с шумния си и простодушен смях, описват очевидци. Милионерът, който е на път да банкрутира, изостави русокоската поради Отварачката. След развода брачната половинка Вая беше обезпечена с апартамент в затворения столичен комплекс „ Макси ”, където живее с децата им.

„ Като гръм от ясно небе й пристигна. Семейството им живееше в приказка, внезапно всичко завърши на мига ” – разясниха след раздялата приятелките си Вая, която се надява, че увлечението му към певицата ще отмине до година и той ще разбере каква неточност е направил, напускайки фамилията си.

До момента бракът на Мария и Миро Дзвера не минава без разтърсвания. За 7-месечния си фамилен живот са се разделяли цели 4 пъти, което си е много за младоженци, които през първата година би трябвало да са още в медения месец на връзката си. Макар че миньончето на фолка се пробва да показа живота им като слънчев и приказка, близки до двойката споделят, че нещата изобщо не наподобяват по този начин.

„ И те имат своите проблеми и различия. Мария не работи и е свободна по през целия ден, желае непрекъснато да пътува и да харчи пари. Освен това децата на Миро не могат да я одобряват, което също я ядосва. Двамата се карат, само че тя всякога съумява да го накара да я търси и да й се извинява ” – разясниха пред „ Уикенд ” осведомени с връзките им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР