Голяма и заслужена премия получи българският ансамбъл по художествена гимнастика.

...
Голяма и заслужена премия получи българският ансамбъл по художествена гимнастика.
Коментари Харесай

Голям финансов бонус за златните момиета от ансамбъла по худ...

Голяма и заслужена награда получи българският отбор по художествена гимнастика. Златните ни девойки ще разпределят между тях и щаба сумата от 200 000 лв., дарена от спонсорите за спечелването на олимпийската купа от Токио 2020. Пищната гала се състоя в столичен хотел.

„ Много сме признателни, тъй като без спонсорите и без поддръжката триумфите доста мъчно могат да се случат “, сподели ръководителят на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

„ Това е още едно голямо самопризнание за нашия труд. Златото от идното международно състезание е орден, който също ни е фантазия. Ще дадем всичко от себе си. Надяваме се да имаме шанс и да си покажем композициите още веднъж по най-хубавия метод “, разяснява Симона Дянкова, която със съотборничките си от ансамбъла Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюваха олимпийското злато в Токио.

Припомняме, че за купата Златните девойки си завоюваха и по 250 000 лв., полагащи им се от Министерството на младежта и спорта.

„ След международното състезание се надяваме да си тръгнем изцяло щастливи. Качихме се на най-високия състезателен връх и ще се радваме по този начин да го приключим “, добави Ерика Зафирова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР