Голяма група от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) с техника

...
Голяма група от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) с техника
Коментари Харесай

Алаудинов: Голяма група от ВСУ избяга от Курска област

Голяма група от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) с техника избяга през границата от Курска област. Това заяви заместник-началникът на Главното военно-политическо ръководство на Въоръжените сили на Руската федерация, пълководец на специфичните елементи „ Ахмат “ генерал-майор Апти Алаудинов.

„ Искам да отбележа, че в нашето Курско направление бойците от всички подразделения работят доста добре и се бият почтено. Особено желая да загатна 155-та бригада морски пехотинци. Това въобще са красиви, доста почтени момчета. Ще кажа, че през днешния ден наблюдавахме картина, при която доста огромна група техника на съперника просто избяга от територията на Курска област, трансферира се през границата, да речем, загуби част от танковете си, които бяха изгорени в придвижване от същите бойци от 155-та бригада “, сподели Алаудинов в ефира на телевизионния канал " Россия-1 ".

Той означи, че е следил тази фотография от въздушната вероятност на безпилотния летателен уред. „ Трябва да кажа, че момчетата от нашето управление също свършиха доста добра работа. През последните няколко дни ги изхвърлихме от някои доста съществени области. Момчетата напреднаха добре “, добави генералът. 

Следвайте " Гласове " в и

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР