Голяма част от тротоарите в Русе са в окаяно състояниеРусенци

...
Голяма част от тротоарите в Русе са в окаяно състояниеРусенци
Коментари Харесай

Тротоари в Малкия Бейрут

Голяма част от тротоарите в Русе са в окаяно положение

Русенци се оплакват, че са подавали сигнали до кмета на града още преди две години, само че без резултат.

Галина Колева е разгласила фотоси в групата "Писмо до кмета на Русе ", които провокираха бурна полемика и вълна от отрицателни мнения.

"Идеи по какъв начин се минава през разрушените тротоари с количка с бебе????? И какъв брой години ще стоят по този начин????? Не ви пука нали, вие не вървите пешком ", написа госпожа Колева.

"Преди две години (януари 2020г.), пратих на мейла на кмета, фотосесия с подбрани гледки от бул. Съединение... Отговор, или предприемане на някакви дейности - естествено няма (а сигурно, не съм първия и единствен, повдигнал този въпрос). ", написа господин Славов.

"Тротоар, в центъра на града... Има и спомагателен "атракцион ", за преминаващите в дъждовно време по него. Докато гледат по какъв начин да не счупят крайник, би трябвало да се пазят и от безплатната баня, обезпечена преминаващите коли през локвите, които се образуват до бордюра... ", написа още господин Славов.

Ето и още няколко коментара, които демонстрират недоволството на жителите:

- След ВиКтротоарите по целия Липник са безобразни.

- Цялата улица "Хр, Данов " е същата! Прокопана не асфалтирана, а новите тротоари са една плочка горе, една по-ниско и когато вали ти се пълнят обувките! ХА ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ВОДОПРОВОД В МАЛКАТА ВИЕНА!

- Град на свободния дух! Всеки прави, каквото си желае без наказания...

- Тротоара против Мол Русе е постоянно цялостен с коли! Майки с колички не могат да минат, изгониха такситата от платното, а те се качиха на тротоара. Целият е трансфорат. в паркинг!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР