Голяма част от снимките на НЛО, вероятно са случайни отблясъци

...
Голяма част от снимките на НЛО, вероятно са случайни отблясъци
Коментари Харесай

Уникални снимки на НЛО от преди ерата на фотошоп

Голяма част от фотосите на НЛО, евентуално са инцидентни отражения във фотообектива, недостатъци в лещите или естествени обекти със странна форма, споделя новото видео в канала n_l_o във Vbox7.com. Има възможност една голяма част от останалите фотоси на НЛО да са дронове или някакви секрети пробни военни летателни апарати.

Руски космонавти описват стряскащи истории за космоса

Разкриха тайната на „ извънземното” от Керч

"Анонимните ": НАСА разкрила извънземен живот

От основаването на атомната бомба в подземно градче в Съединени американски щати са минали повече от 60 години и за това време кой знае какъв брой съвременни държавни технологии са създадени и тествани в загадка от обществото. Все отново

остава дребен % от фотосите, които са необясними и в действителност може да са свързани с наличието на извънземен разсъдък на земята .

Да не забравяме и стотиците случаи на срещи с необяснимото при които няма фото доказателство, само че са подкрепени с показанията на уважавани и съществени хора от всички сфери на живота.

Някои от най-интересните доказателства за сходни фрагменти на НЛО идват не от сегашното а от предишното. Това са остарели фотоси направени доста преди ерата на цифровата снимка и на стратегиите за фото монтаж и обработка.

Тогава е нямало и дронове, а в някои от случаите и постоянни полети на самолети .

И въпреки всичко на тях се е запечатало нещо, което не би трябвало да е там.

А кои са най-известните и завладяващи остарели фотоси на НЛО.

1. Това евентуално е най-старата фотография НЛО правена в миналото. Кадърът е от зимата на 1870 година Направен е от незнаен планинар-фотограф, който е снимал облачна групировка от връх Вашингтон – най-високия връх в североизточната част на Съединени американски щати. Изображението е направено с модерния за времето си стереоскопичен фотоапарат. На него е запечатан непонятен обект с цигарообразна форма. Някои от най-срещаните форми на НЛО са точно с такава форма, съгласно хилядите показания на очевидци през последното столетие.

Тази фотография е по едно и също време и най-старата и една от най-хубавите фотоси на НЛО .

Да не забравяме и обстоятелството, че през 1870 година не е имало самолетни полети в тази част на света нито цифрова обработка на фотографиите. Тя е закупена от Самюел Шърман през 2002 година от Ebay за $385, дружно с други планинарски фотоси. Шърман открива запечатаното НЛО на фотографията едвам, когато преглежда фотосите вкъщи си.

Останалите фотоси вижте във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР