Голяма част от хората не гласуваха, защото кампанията започна мръсно

...
Голяма част от хората не гласуваха, защото кампанията започна мръсно
Коментари Харесай

Джамбазки: Има ли Сидеров съмнения за сексуалната си ориентация?

Голяма част от хората не гласоподаваха, тъй като акцията стартира мръсно и компроматно. Българска социалистическа партия не водиха акция за евроизборите, а акция за окалване на главния си политически конкурент в лицето на ГЕРБ и изгубиха. Що се касае до хората, които гласоподаваха за Вътрешна македонска революционна организация, това са на първо място патриоти и родолюбци, които направиха своя явен избор в интерес на нашата партия. Това съобщи министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация в предаването "Лице в лице " по bTV Красимир Каракачанов.

,,В цялата листа от 17 имена шест или седем бяха членове на Вътрешна македонска революционна организация, до момента в който с останалите имаме общи визии. Това са хора, които ние стимулирахме посредством потреблението на преференциалното гласоподаване. Така че в случай че вземем и втори мандат, Андрей Слабаков най-вероятно ще бъде втория човек след Ангел Джамбазки, който ще отиде в Европейския парламент'', разгласи Каракачанов.

,,Със Сидеров имахме ангажимента да не се атакуваме и каквото сабя покаже и най-после да седнем и да проучваме резултатите. Вместо това той от самото начало говореше за тризонета на Джамбазки в Париж, за половата му ориентировка... това просто не е съществено. Бяха изречени доста обидни неща, които започваха още от сутринта. Затова споделям, че не знам по какъв начин след толкоз доста гнусотии ще се гледаме с него в очите'', добави още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Относно нападките на Волен Сидеров против него, Ангел Джамбазки разгласи, че ще заведе дело в съда.

,,Ще се съдим там, има си законодателство. Но когато един човек стартира да се интересува от ориентацията на някой различен, това в множеството случаи значи, че самият той има някакви подозрения към себе си'', съобщи лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

,,По време на тази акция се стовариха голям брой офанзиви върху нас. Опонентите ни не желаеха да завоюват изборите, а да смъкват нас, това беше тяхната игра. 24/7 беше окалване и оплюване. В последна сметка хората избраха да се съсредоточат върху родолюбието и патриотизма, до момента в който всички наши съперници водеха нещо приблизително сред цирк и клоунада. Така че осъществихме пробив, за който работим доста отдавна'', приключи Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР