Голяма част от футболистите, които играят срещу Лионел Меси, поне

...
Голяма част от футболистите, които играят срещу Лионел Меси, поне
Коментари Харесай

Изненада! Меси посочи единствения, когото е молил за фланелка

Голяма част от футболистите, които играят против Лионел Меси, най-малко един път са имали желанието да си сменят фланелката с него на терена. Но питали ли сте се в миналото, с чий екип би поискал нападателят на Барселона?

Аржентинският национал разкри любопитна история, обвързвана с началото на неговата кариера. Лео Меси показа, че вежнъж е изискал от сегашния треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан да вземе екипа му.

Звездата на Барселона приказва пред TyC Sports, като разкри, че в ранен стадий от професионалния си път, след края на Ел Класико, мач, в който е играл против някогашния френски национал, не е устоял на опцията да вземе фланелката му. Тогава Зидан е бил на върха на славата, притежател на международната купа през 1998 година.

„ Не апелирам за екипи, нормално ги променям, само че един път помолих Зидан”, призна чистосърдечно Лионел Меси.

„ Ако има аржентинец в съперниковия отбор, си я променям с него, давам му екипа си. Но в случай че няма, тогава, който я изиска. Аз не апелирам никого”, разяснява още Меси.

Наскоро президентът на „ каталунците” Жозеп Мария Бартомеу разгласи, че се надява да задържи звездата на отбора най-малко през идващите 5 години. Слухове обаче сочат, че съответна уговорка в контракта му може да му разреши да напусне в края на сезона.

„ В последна сметка той ще вземе решение. Той е спечелил правото да избира и да реши по кое време ще спре да играе футбол, само че както сподели самият той преди няколко седмици - желае да приключи кариерата си в Барселона”, съобщи Бартомеу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР