Голяма част от българските звезди са фенове на мастилото. Изпълнителите

...
Голяма част от българските звезди са фенове на мастилото. Изпълнителите
Коментари Харесай

Тату мания: Фики и Венци Венц с татуси за децата, Сузанита - за родителите си

Голяма част от българските звезди са почитатели на мастилото. Изпълнителите Фики Стораро и Венци Венц посветиха татуси на децата си, а Сузанита на родителите си. Почитатели на Десита, Папи Ханс и Диона също се нашариха в тяхна чест.

Уроци

Рапърът Венци Венц от дуото „ Павел и Венци Венц “ си татуира гръмотевица на лицето тъкмо в траурния ден 8 септември, разгласен поради бедствието на Южното Черноморие. „ Всички мои татуировки са с огромно значение, нямам естетически “, сподели рапърът пред „ Телеграф “. Венци направи светкавицата на челото си, като тя се спуска и надолу по лицето му. Точно под нея той има и морска вълна, което го прави още по-тематичен.

„ Татусът ми е обвързван със протичащото се злополучие край морето. Всички уроци, които си взимам от живота, желая да запомня вечно, по тази причина си ги татуирам, в този случай е на лицето ми. Искам да са постоянно непрестанно на тялото ми “, разяснява изпълнителят. Той показа видеоклип в обществените мрежи на цялата процедура, а под него заваляха мнения от фенове и другари, които го поздравяват за съпричастността му. Според артиста цялото злополучие ни води към сентенцията да не се бъзикаме с природата, тъй като, в случай че природата реши да се бъзика с нас, става ужасно.

„ Вчера (б.р. - 8 септември) въпреки всичко беше ден на печал, с цел да почетем всички потърпевши и околните на жертвите. Затова си направих светкавицата или по-скоро мълнията, както я назова един другар, алегорична за случилото се “, показа Венци. „ Всичко в този живот е един преход. Появяваме се за една стотна, светваме и не знаем по кое време ще изгаснем “, добави самият той. Преди това той посвети татус на сина си Ноа. Новата картина е над веждата и е следващата на лицето на изпълнителя. Рисунката е във връзка навършването на една годинка на сина му.

„ Много татковци си вършат татуировки. За теб направих най-смелата си. Вълна. Нещо доста алегорично. Нещо, което да обобщава връзките сред двама ни “, написа в профила си звездата. По думите му вълната на лицето му ще припомня на сина му да бъде самоуверен и подготвен да минава през бурите също като татко си. „ Винаги на гребена. Ти си всесилен, сине “, приключи откровението си Венци.

Обич

Фики Стораро татуира и името на щерка си Еслем върху ръката си. Той обаче прибави и цяло обръщение към татуса, което умили почитателите му и демонстрира какъв брой е мощна любовта сред татко и щерка. По време на последното присъединяване на Фики в паметен столичен клуб кореспондент на „ Телеграф “ видя надписа на лявата ръка на изпълнителя, който гласи: „ Никой на този свят не обича момиче повече, в сравнение с нейният татко. Еслем “. Медията ни се свърза с него, а той показа: „ Не е занапред, от 5-6 месеца е, просто никой не го е забелязал очевидно (смее се). Най-милото сега у дома е тя “.

Певецът не скри, че употребява всяка свободна минута, с цел да е със фамилията си, а дребната Еслем към този момент също ефективно се включва в игрите у дома. „ Много й се радваме всички. В момента обичаното ни е да играем на гоненица. Много се забавляваме. Баткото също си играе с нея, от време на време и я ядосва, само че е обикновено. Като пораснат, ще я пази “, приказва с цялата си обич за децата си Фики. Припомняме ви, че той има татуирано и името на сина си Тони върху пръстите на същата ръка. Момченцето е кръстено на дядо си - Тони Стораро, и по този метод Фики пък е изписал и бащиното име.

Име

Младата певица Сузанита, която има доста мастило по тялото си, посвети нова татуировка на родителите си. Макар тя и татко й – Орхан Мурад, да са в обтегнати връзки, на ръката на Сузи има изписано точно неговото име. В обществените мрежи тя демонстрира надписа, с който е нашарила тялото си. Той гласи - Орхан и Шенай, както се споделя майката на изпълнителката.

Хари Потър

Изпълнителят Атанас Колев си татуира едно от заклинанията на Хари Потър – Протего. Заклинанието е магия за незабележим щит, която защищава от някои по-леки проклятия. Татусът се намира на гърдите на артиста. Небезизвестен факт за всички е, че рапърът е огромен обожател на този филм, защото през предходната година рожденият ден на Наско още веднъж беше в тази тема. Освен надписа – Protego, има и вълшебна пръчица. Под фрагмента на тийнидола заваляха стотици мнения от фенките на Наско. „ Показа един татус и на това съм удовлетворена “, гласи един от тях.

Българският артист посети и най-големия музей на гимназия Хогуордс и хвана магическата пръчка на Хари Потър. „ Пръчката избира вълшебника “, споделя Наско, цитирайки воин от кино лентата. А за американския празник Хелоуин Колев още веднъж заложи на обичания си воин – Потър, и се маскира съвсем като него. Тогава изпълнителят още веднъж подходи хумористично и написа: „ Тази година ме домързя да се костюмирам и взех решение да бъда себе си “, снимайки се с нарисуван белег като на Хари.

Почитатели

Запалени почитатели на певицата Диона взеха решение да я изненадат по много автентичен метод. Група нейни фенчета си татуираха лика на певицата и нейното име на ръцете си. На последното й присъединяване в столичен клуб Диона видя за първи път онлайн творенията на ръцете на свои фенове и се просълзи от сцената. „ Карате ме да хвърча от благополучие и да се разплаквам в това време. Не знаете какъв брой доста се веселя, че съм ви докоснала и въодушевила дотолкоз. Благодаря ви за тази обич, за поддръжката и за безрезервната религия в мен “, съобщи прочувствено Диона за нетрадиционната фенска поддръжка.

Почитатели на Папи Ханс започнаха да си татуират негови песни и романи по ръцете и телата си. С това се похвали самият артист в обществените мрежи. Последният случай е с почитател на Константин Трендафилов, както е същинското име на изпълнителя, който си татуира заглавието от втората му книга. „ Затвори сърце “ е разказ за две мъжки ориси, белязани от любовта, който излезе през 2017 година „ Поздрави на пича с татуса, веселя се, че ти е харесала книгата “, отвърна Папи в символ на признателност. След като звездата се похвали с четящия си обожател, последва нова фотография с мастило на ръка, само че този път обвързвана с една от последните песни на Ханс. „ Няма смисъл да разясня какъв брой ми е на сърце тази ария “, показа фенка, която изписа „ 117 “ на ръката си, каквото е и заглавието на песента. А Папи отвърна, че това е още едно украшение за дамата. Попфолк певицата Десита пък се зарадва на нейна фенка, която изписа инициала й със знака на безкрайността и сърце върху ръката си.

Моника изтри Меди от тялото си

Плеймейтката Моника Валериева, която имаше връзка с попфолк изпълнителя Меди, изчегърта някогашния си изцяло, като заличи татуса си в негова чест, който бе направила върху ребрата си. Това сподели самата тя в обществените мрежи, като показа по какъв начин си прави процедура с лазер за унищожаване на мастилото от тялото. Моделката бе изписала името на някогашната си обич, само че след раздялата им побърза да изтрие всеки спомен от връзката им. В подкаст тя призна публично, че към този момент не са дружно. Брюнетката добави, че са имали четиригодишна връзка, живеели дружно и било неизбежно да разкрият връзката си. Плеймейтката не разкрива детайлности към повода за раздялата и счита, че не общественото й притежание е довело до нея. Тя намирала за изцяло естествено да се разкрият пред обществеността, откакто двамата са били съществени в желанията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР