Голям успех на красивото петричко момиче, 15- годишната Велислава Керемидчиева,

...
Голям успех на красивото петричко момиче, 15- годишната Велислава Керемидчиева,
Коментари Харесай

Гордост за Петрич! Красивата Велислава Керемидчиева ще представи България на конкурса Мис Тийн България-Земя в Южна Африка

Голям триумф на красивото петричко момиче, 15- годишната Велислава Керемидчиева, която показа родния си град и област Благоевград в състезанието " Мис Тийн- България 2023.

Конкурсът се организира преди дни в хотел " Посейдон " в Слънчев бряг. Нашето момиче блесна с хубостта си измежду десетки представителки от цялата страна и справедливо завоюва 3 медала и огромната премия " Мис Тийн България 2023- Земя ".

Велислава ще показа България на конкурс за хубост в Южна Африка. Уникалната и екзотична възпитаничка на гимназия " Пейо Яворов " впечатли способеното жури освен с външната си хубост и автентичен сексапил, само че и с уменията си да приказва, да комуникира и да отговоря квалифицирано на всички заложени и въпроси.

Велислава е млада поетеса с голям гений, чувствената и психика с изключение на, че е излята в стиховете и е изписана и на красивото и лице и това не остана неусетно.

Съвсем скоро ще излезе от щемпел и първата и стихосбирка. От сърце пожелаваме на Велислава доста триумф и дано българската красота бъде оценена надалеч зад рамките на родината.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР