Голям скандал се завихря около предстоящото откриване на изложбата „Другите

...
Голям скандал се завихря около предстоящото откриване на изложбата „Другите
Коментари Харесай

Мелиса защити автора на изложбата Другите българки

Голям скандал се завихря към идното разкриване на изложбата „Другите българки“ на художника Михаил Вучков, чиито произведения са трансексуални дами по картини на Владимир Димитров-Майстора.
Арт провокацията на Михаил Вучков е финансирана от Национален фонд Култура с 10 000 лева Последният вманиачен скандал по тематиката бе тази заран в ефира на БТВ сред Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация и създателя на изложбата „ Другите българки ” Михаил Вучков.

Разпространената информация през вчерашния ден по отношение на изложбата „Другите българки“ провокира извънредно бурна социална реакция, откровени нападки и обвинявания към нейния създател Михаил Вучков, написа една от моделите на художника Мелиса Рангелова, известна още като Тихомир – напомпания мачо, участник в един от сезоните на „Фермата“. Михаил Вучков е добре прочут в ЛГБТ средите и е един от първите уредници на „София прайд“ по думите на Мелиса.
външна реклама


„Няма подигравка и насмешка с Владимир Димитров – Майстора както ни нападнаха. Неговите модели са били също толкоз дискриминирани, колкото сме и ние сега. Този план е финансиран от страната единствено на една трета, 10 хиляди лв. и поради тези пари ни видяха сметката„, сподели още тя.



Изявлението на Мелиса в обществената мрежа получи необятно утвърждение от почитателите й:

Много се гордея с вас,смели девойки! Не съм ви гледала по малкия екран,но съм осведомена с тази сесия.Зная.че обществото ни се е наострило против вас и тази галерия.Ще ви е мъчно,но не се отхвърляйте.

Момичета прелестни сте ❤️❤️❤️бъдете силни
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР