Голям пожар в центъра на Сидни показват кадри от социалните

...
Голям пожар в центъра на Сидни показват кадри от социалните
Коментари Харесай

Гори центърът на Сидни

Голям пожар в центъра на Сидни демонстрират фрагменти от обществените мрежи: 

Повече от 100 пожарникари се бореха с пламъците и гъстия пушек от пожар на седеметажна постройка в центъра на Сидни и противопожарната работа предизвести, че пожарът се популяризира.

" Сградата стартира да се разрушава, а пъкълът стартира да се популяризира към няколко прилежащи здания, в това число жилищни жилища ", се споделя в изказване на Пожарната и избавителната работа на Нов Южен Уелс, написа.

Цялата стена на последния етаж се наклони и се срути на части на улицата долу, сподели видеозапис на пожарната работа, до момента в който постройката светеше в оранжево от пламъците.

С маркучи се изливаше вода по постройката, чиито всички прозорци бяха осветени от пламъците.

Снимки, оповестени в обществените медии, посочваха пламъци, високи съвсем колкото самата постройка, които се издигаха в небето.
Службите за незабавна помощ оповестиха, че са изпратили повече от 100 пожарникари с 20 пожарни коли, които " работят за ограничение и потушаване на пожара " на улица " Рандъл " наоколо до централната гара на града.

" Обществеността се приканва да заобикаля региона, до момента в който не престават интервенциите по гасене на пожара ", обявиха от противопожарната работа, до момента в който звукът от сирените на спешните коли отекваше по улиците на града.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР