Голям пожар под метанстанцията на входа на Петрич е загасен

...
Голям пожар под метанстанцията на входа на Петрич е загасен
Коментари Харесай

Петричка общинарка и бизнесдама преживя истински кошмар заради неизгасен фас

Голям пожар под метанстанцията на входа на Петрич е загасен от екип на петричките пожарникари. Огънят лумнал от незагасена цигара и обхванал сухи треви и шубраци наоколо, осведоми през вчерашния ден шефът на петричките пожарникари ст. контрольор Стоян Тилев. Единствено неналичието на вятър е предотвратило огънят да се разпростре до обекта, който е благосъстоятелност на петричката бизнесдама и общински консултант, ръководител на група в локалния минипарламент, Добринка Бацанова, написа struma.bg.

Огнеборците се отзовали и на адрес в Петрич за потушаване на пламнало елтабло на улица „ Иван Апостолов “ в резултат на претоварване на мрежата към 9 часа през вчерашния ден. Само за минути пожарникарите обезвредили пламналото елтабло със изсъхнал пожарогасител. Техниката се употребява в такива случаи, с цел да бъдат защитени чиновниците от възможни катастрофи. Става дума за токов удар, който е вероятен при такава интервенция от страна на пожарникарите, разясни Тилев.

В землището на петричкото село Кулата пък са горели към 15 декара тръстика. Пожарът за благополучие не е предизвикал материални загуби. Той е погасен, само че локалните хора са вдигнали на крайник пожарникарите след очевидно настъпване на огъня до къщите им. Лумналите треви и шубраци се виждали отдалеко от водачите по Автомагистрала „ Струма “, които първи са подали тревожния сигнал на тел. 112.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР