Голям обрат с бъдещето на Ивайло Чочев. Националът, който бе

...
Голям обрат с бъдещето на Ивайло Чочев. Националът, който бе
Коментари Харесай

Ивайло Чочев взе странно решение за кариерата си

Голям поврат с бъдещето на Ивайло Чочев. Националът, който бе сигурен за италианския Козенца, откакто одобри тяхната оферта, отхвърли да се върне на Ботуша, тъй като желае в Лудогорец, написа " Мач Телеграф ".

Двата клуба водиха договаряния няколко дни в края на предходната година и при започване на тази. Червените и " орлите " обаче не се схванаха за парите по прехвърлянето и договорката пропадна към оня миг.

Действията на Чочев - да откаже отлична сума от Италия, с цел да премине в Лудогорец, обаче вършат по този начин, че договарянията сред двата клуба да стартират още веднъж и да бъдат доста интензивни. Ясно е, че футболистът е подготвен на взаимни отстъпки, с цел да извърши своята фантазия – да се бори за купа и да взе участие в евротурнирите, откакто към този момент игра с триумф на Запад, и то в Серия А, а от дълги години е главен състезател в националния тим.
свързани новини2474на 28.01.2022
Според разнообразни информации желае 1 млн. евро за Чочев, само че това не е тъкмо по този начин, тъй като сумата е по-малка. Именно толкоз даваха от Козенца, само че с изискване – 200 000 евро в този момент и още 800 000 евро, в случай че останат в Серия Б.

Скоро се чака развиване към бъдещето на Чочев, само че по всичко проличава, че той рано или късно ще облече екипа на Лудогорец.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР