Головата машина на Лацио Чиро Имобиле разказа за живота си

...
Головата машина на Лацио Чиро Имобиле разказа за живота си
Коментари Харесай

Имобиле: Индзаги се превърна в треньор с европейски подход

Головата машина на Лацио Чиро Имобиле описа за живота си по време на пандемията от ковид, както и какво мисли за своя ментор Симоне Индзаги.

" Много е мъчно да тренираш у дома, тъй като го правиш самичък. Топката ми липсва толкоз доста, както и съотборниците ми, мачовете и занимателната част на специалността. Сложно е, само че даваме най-хубавото от себе си, тъй като по някакъв метод би трябвало да се поддържаме във форма. Отвреме в точния момент тичам на терасата. Липсва ни терена, тъй като това е нашият живот. Там съм прекарал целия си живот. Понякога играя с топката, която отнесох у дома след хеттрика ми против Сампдория, и дриблирам с нея, само че не е същото. Първата ми работа след събуждането и закуската е да се занимавам с дъщерите ми. След вечеря пък играем настолни игри. Времето минава постепенно, само че за нас, спортистите, е отлично, че имаме време за фамилиите си.

Immobile the baker keeping himself busy ‍

IG/jessicamelena pic.twitter.com/qfcQwPc91y
— Italian Football TV (@IFTVofficial) March 14, 2020
Индзаги? Той резервира италианската тактичност, като също по този начин при него гледаме видеа и по този начин се готвим за мачовете. Когато обаче вършим извършения, постоянно са с топка. Той донесе придвижване и динамичност в тренировките, където работата без топка е малко. Той се трансформира в треньор с европейски метод ", разяснява Имобиле пред " Кориере дело спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР