Голмайсторът за Ботев (Пловдив) в днешния мач Атанас Илиев коментира

...
Голмайсторът за Ботев (Пловдив) в днешния мач Атанас Илиев коментира
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Ако ме извикат в националния, ще отида с удоволствие

Голмайсторът за Ботев (Пловдив) в днешния мач Атанас Илиев разяснява равенството на своя отбор с Левски в мачa от 20-ия кръг на efbet Лига. Двубоят приключи 2:2 на “Герена”, а нападателят на “канарчетата” вкара и двете попадения за своя отбор.

“Мисля, че това е най-хубавият ни мач от пролетния дял. Тепърва ще започваме с положителните игри, тъй като има доста нови момчета, които още не са сработени. Лека-полека ще се наредят нещата. Почнахме с неприятни резултати, само че последователно ще наберем скорост.

Погледнах, че Етър са победили, само че не мисля, че това е от някакво значение. Всеки играе, с цел да печели точки. Искам да благодаря на почитателите за вчерашната поддръжка, дадоха ни кураж. Вие сами видяхте, че надиграхме Левски, само че просто малшанс.

За мен няма значение против кого играем, въпросът е да има топки, които да приключвам. Срещу Левски някак си просто имам шанс и ми идват тези положения, които въвеждам.

За мен ще е чест, в случай че получа повиквателна за националния тим, само че там си има хора, които да си дефинират кого да повикат. Дай Боже, в случай че решат и ме повикат, ще отида с удоволствие”, съобщи Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР