Голмайсторът на първото попадение за Черно море Васил Панайотов изрази

...
Голмайсторът на първото попадение за Черно море Васил Панайотов изрази
Коментари Харесай

Панайотов: Като имаме претенции, трябва да ги показваме на терена

Голмайсторът на първото попадение за Черно море Васил Панайотов изрази мнението си след успеха на " моряците " нас Монтана в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двубоят приключи 3:0 в интерес на домакините от Варна, а с изключение на Панайотов още две попадения вкара и Матиас Курьор.

" Днес сме щастливи, че спечелихме 3 точки. Имаше леко напрежение, само че след рухването на гола показахме това, което трябваше. Но имаме да демонстрираме още доста, тъй като нашият тим има огромен капацитет, който би трябвало да демонстрираме на терена. Влязохме нервни, тъй като ни бяха нужни трите точки. Имаме искания, че можем да играем прекрасен футбол и да сме на челните места. Ако не демонстрираме това, няма смисъл да приказваме.

Мисля, че нашият капацитет е доста по-голям. Ние сътворяваме положения и ги вкарваме и би трябвало да сме щастливи от това. Имаме мач за Купата, по-късно и мач с Левски. Трябва да упражняваме интензивно и да затвърждаваме положителните игри. Очаквам победа в идващия кръг за Купата на България. Тя е приоритет за нас, надяваме се да отстраним Янтра (Габрово). Първо мислим за тях и по-късно отиваме със самочувствие на " Герена ". Като имаме искания, би трябвало да ги покажем ", съобщи Панайотов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР