Голмайсторът на Наполи Виктор Осимен днес поднови отборни тренировки, като

...
Голмайсторът на Наполи Виктор Осимен днес поднови отборни тренировки, като
Коментари Харесай

Осимен вече тренира на пълни обороти

Голмайсторът на Наполи Виктор Осимен през днешния ден възобнови отборни тренировки, като от клуба не пропуснаха да се похвалят с това с обява в обществените мрежи.

Както е известно, нигериецът пропусна двете загуби от Милан и успеха над Лече през този месец поради контузия в адуктора на левия си крайник. Осимен обаче ще бъде подготвен за реванша с „ росонерите “ в Шампионската лига във вторник, като на днешната си конференция неговият ментор Лучано Спалети удостовери, че ще може да разчита на нападателя още в утрешното домакинство на Верона в Серия " А ".

„ Осимен е в състава за утрешния мач. Всеки, който излезе на терена, би трябвало да го направи със съзнанието, че ще играе в един от най-важните дуели през този сезон. В сряда видях верните отношение и темперамент, както и огромна зрялост от страна на тима. В момента всички. Верона са добре проведен отбор, който сътвори компликации на много тимове. Те могат да основат доста рискове, само че ние сме в действителност стимулирани да ги преодолеем. Трябва да сме зрели и да внимаваме с това, което имаме отсреща. Нужно е момчетата да покажат представянето, с което към този момент свикнахме “, разяснява Спалети.

 

 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР