Голмайсторът на Мондиала Килиан Мбапе отказа да се възползва от

...
Голмайсторът на Мондиала Килиан Мбапе отказа да се възползва от
Коментари Харесай

Изумително: Мбапе се отказа от почивка и веднага поднови тренировки

Голмайсторът на Мондиала Килиан Мбапе отхвърли да се възползва от правото на отмора след изтощителния месец в Катар и още през днешния ден се завърна към подготвителния развой на Пари Сен Жермен. От клуба разпространиха видео, на което се вижда по какъв начин нападателят идва за утринното занятие. За отбелязване е още, че той към този момент се усмихва, откакто до момента страдаше за изгубената купа. 

Преди по-малко от 72 часа - в неделния следобяд, Мбапе изкара изтощителни над 120 минути плюс последвали дузпи против Аржентина във финала в Лусаил.

На идващия ден беше полетът на отбора назад до Париж, последван от тържество с почитателите на площад “Конкорд ”. Реално единствено през вчерашния ден Мбапе можеше да си отдъхне, като това съответства с 24-тия му рожден ден.

Вместо обаче да се възползва от опцията да си почине известно време, през днешния ден той незабавно се насочи към базата на ПСЖ.

Френският отличник не почива по празниците, тъй като го чакат мачове от Лига 1 на 28 декември (Страсбург) и на самия 1 януари (Ланс). Предстои да забележим дали Мбапе ще се включи в игра в още някой от тях. За този следобяд отборът даже има планувана контрола против втородивизионния Кювили-Руен. 

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР