Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру ще пропусне домакинството на Еспаньол

...
Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру ще пропусне домакинството на Еспаньол
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще бъде без голмайстора си срещу "Еспаньол"

Голмайсторът на " Лудогорец " Клаудиу Кешеру ще пропусне семейството на " Еспаньол " в третия кръг от груповата фаза на Лига Европа. Българският първенец посреща испанския отбор в четвъртък от 19.55 часа на " Лудогорец сцена ", като дотук има шест точки след две победи.

Румънецът има травма, която получи до момента в който беше с националния тим на родината си.

" За страдание, Яцек Горалски и Клаудиу Кешерю няма да могат да вземат присъединяване в утрешния мач. Имаме задоволително футболисти, които да ги заместят. Излизаме да играем за победа, само че в груповата фаза всяка една точка е значима. Ако приключим наедно, няма да е ненадейно ", сподели треньорът на първенците Станислав Генчев на конференция.

Кешеру е голмайсторът на " Лудогорец " като има осем гола в Първа лига. Той означи два пъти и в квалификациите на Лига Европа. Кешеру е водещ изпълнител в шампионата дотук, като в групите означи хеттрик против ЦСКА (Москва).

Освен контузените Горалски и Кешеру, присъединяване в мача няма да вземе и Драгош Григоре. Централният защитник получи червен картон при гостуването на " Ференцварош ".

Съперникът " Еспаньол " се намира в рецесия, като е предпоследен 19-и в Ла Лига. Тимът от Барселона смени треньора си, назначавайки Пабло Мачин на мястото на Давид Гайего. " Еспаньол " има единствено една победа в последните си пет мача във всички шампионати, като тя пристигна в гостуването на ЦСКА (Москва) в Лига Европа.

" Не ни заблуждава това, че " Еспаньол " не се показва доста добре в Испания. Те смениха треньора си, в последния мач трансформираха и метода си на игра. Искат да преобладават по време на целия мач. Трябва да се противопоставим на това тяхно държание. Мисля, че това е най-тежкият ни противник дотук ", сподели още Генчев.

Междувременно от " Лудогорец " разгласи, че всички билети за дуела с " Еспаньол " са разпродадени повече от 24 часа преди началото на мача. Очаква се срещата да означи рекордна посещаемост на " Лудогорец сцена ", като потенциалът на стадиона е 10 422 места.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР