Голфът е една много различна спортна дисциплина, която не претендира

...
Голфът е една много различна спортна дисциплина, която не претендира
Коментари Харесай

Ще стане ли България следващата голф мека?

Голфът е една доста друга спортна дисциплинираност, която не претендира за медийни изяви или голяма аудитория. Правилата остават непроменени с десетилетия наред и даже ще установим, че няма арбитър, който да следи за осъществените нарушавания, тук  се приказва за благородството сред играчите и честността сред тях – всеки има право да напише самичък своите нарушавания и до този миг ще видим, че малко на брой са се пробвали да излъгват. Каква е концепцията на тази игра и за какво става толкоз вълнуваща за една по-висша класа от обществото?
На първо място разполагаме с топка и няколко стика, отиваме на игрището, което с изключително голямо пространство и би трябвало с най-малък брой удари да стигнем до задачата си. Не си мислете, че няма физика, тъй като дребните топки летят приблизително със скорост от 250 км/ч, което ни демонстрира, че играчите би трябвало да имат нужната мощ, с цел да ги изстрелят в тази  посока, върхът апропо е на – неговата топка е изпратена във въздуха със скорост от 328 км/ч.
 Мълния удари дърво по време на голф съревнование в Съединени американски щати, има ранени Мълния удари дърво по време на голф съревнование в Съединени американски щати, има ранени
Най-малко шестима души бяха ранени откакто гръмотевица удари дърво по време на голф шампионата PGA в американския град Атланта, заяви Агенция Франс Прес...
И по този начин стигаме до по-важния въпрос: може ли родината ни да се трансформира в идната голф мека? Има едно само изискване, с което да се привлекат повече играчи и страната ни да се включи в по-сериозните шампионати – теренът. Голфът се играе на разнообразни терени, може да бъдат плата, по-сериозни полета и още доста други дестинации, в които би трябвало да се подчертае хубостта на природата.
На територията на страната ще открием съществуването на 6 голф стадиони и в случай че потърсим малко повече фотоси, умерено можем да заявим, че това е някаква приказна панорама и някой  от притежателите им несъмнено обожават тази игра. Ще открием, че голф дестинациите в страната са Света София, Пирин голф, Правец голф, Black Sea Rama, Lighthouse и Тракийските скали. Всяка една посреща посетители от целия свят, а тези наоколо до Черноморието се радват и на непосредственост до летището, което е също една прелестна вест, тъй като феновете на този спорт могат за доста малко време да се озоват на игрището и да стартират обичания си спорт.
Впрочем не би трябвало да се изненадваме и от още един факт – голфът е съвършена дисциплинираност за  спортни прогнози. Ако обърнем малко повече внимание на ще открием, че имаме опция да следим всеки един миг от представянето на определения състезател. С интерактивни анимации можем да знаем какъв брой удара са направени, къде тъкмо се намира топката и какъв брой точки има всеки състезател, както и какво е крайното класиране. Със сигурност е доста прелестно да гледаме и онлайн, само че в случай че сме в придвижване и желаеме да получим с акуратност всички новости, това е доста добра алтернатива.
Следващият въпрос обаче е по кое време тъкмо и дали въобще България ще влезе в огромните шампионати? Можем да бъдем позитивно настроени,  тъй като страната ни разполага с красива природа и ще впечатли и най-големите критици в това отношение. Най-вероятно в случай че ползата се ускори, игрищата ще се покачат доста, а с това ще имаме и задоволително стадиони, с цел да притеглим повече професионални играчи. На този стадий обаче ще чакаме по-добрите времена, въпреки и тъкмо тази дисциплинираност постоянно да е била с лимитирана аудитория. Разбира се, спортът въпреки всичко изисква някаква инвестиция в закупуването на екипировка, въпреки всичко стиковете не са изключително налични, само че удоволствието да се разноските измежду някои от най-красивите точки на страната, това е хубост, която ще оправдае всичко.
 Доналд Тръмп излезе в отпуск, ще играе голф Доналд Тръмп излезе в отпуск, ще играе голф
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп напусна през днешния ден Вашингтон и излезе в отпуск, който ще прекара в своя голф-клуб Бедминстър в Н...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР