Golf R 20 Years e най-бързото R предложение на Volkswagen

...
Golf R 20 Years e най-бързото R предложение на Volkswagen
Коментари Харесай

Golf R 20 Years e най-бързото R предложение на Volkswagen

Golf R 20 Years e най-бързото R предложение на Volkswagen (Видео)

Volkswagen разгласи, че с представител на специфичната юбилейна серия Golf R 20 Years е бил подложен нов връх за автомобил от спортното модификационно портфолио R на марката на именитата писта Нюрбургринг-Нордшлайфе.

От Volkswagen споделят, че измереното време на Golf R 20 Years- 7:47.31 минути, е било с 4 секунди по-добро от това на " общоприетия " Golf R.

В съпоставяне с естествената версия на настоящия Volkswagen Golf R, Golf R 20 Years, която ще се създава в продължение на единствено една година, дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели освен извънредно и тематично осъществяване, само че и нарастване в оптималната мощ от 13 конски сили до краен индикатор от 333 конски сили.

От Volkswagen споделят, че надминава всичко, което досега е било обозначено с надписа Golf. Юбилейният автомобил е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч (електронно лимитирана и 270 км/ч като опция).

Golf R32 от 2022 година бе оборудван с 3.2-литров, шестцилиндров мотор с оптималната мощ от 241 конски сили и оптимален въртящ миг от 320 Нм. Максималната му скорост на придвижване бе 247 км/ч, като първите 100 от тях можеха да бъдат достигнати от място за 6.4 секунди.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР