"Големият въпрос е дали начина, по който Слави Трифонов предложи

...
"Големият въпрос е дали начина, по който Слави Трифонов предложи
Коментари Харесай

Миро Севлиевски: Слави Трифонов разчита Ники Василев да му събере останалите необходими депутати

"Големият въпрос е дали метода, по който Слави Трифонов предложи този кабинет, е верен. Той чака Ники Василев да му събере останалите депутати. Но в случай че не се приказва, както до момента Слави правеше, нямаше по какъв начин да му се докарат още 60 депутати ", съобщи Мирослав Севливски в студиото на утринния блок на БТВ.
„ Щях да бъда сюрпризиран, в случай че този кабинет беше показан на хората преди изборите. Тогава Слави щеше да имаше още по-голям резултат “, сподели Нидал Алгафари. Големият проблем съгласно него е коя партия ще даде на „ ИТН “ нужните гласове.
По думите на Севлиевски заплахата е няколкото млади индивида в този проектокабинет да не бъдат „ изпържени “ от Трифонов: „ Няколко от младежите имат превъзходни биографии. Самият Ники Василев изкара два цялостни мандата. Познавам го и споделям, че става. Добър претендент е “
Когато беше Царят, той имаше болшинство, напомни Алгафари. Той е работил като цар и обединител и не е разделял хората. Според Севлиевски е значимо да разберем какво има поради Слави под „ нова политика “. Бившият министър от Национална движение „Симеон Втори" разяснява разграничаването държание на Трифонов като сподели, че той желае да работи като аятолах.
Алгафари пък направи отпратка към държанието на Доган: „ Би могъл да взе участие откъм гърба и по този начин да прави политика “.
„ Президентът Тръмп присъстваше в Туитър повече в сравнение с в Белия дом. Миналият път Слави се закле през зуум. С концепцията за галактическа концепция той се наведе към Мони Паси, тъй като той приказва за такива неща “, сподели Севлиевски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР