Големият ракетен катер на Черноморския флот Ивановец с шест директни

...
Големият ракетен катер на Черноморския флот Ивановец с шест директни
Коментари Харесай

Украйна потвърди, че Ивановец е бил унищожен с морски дронове собствено производство

Големият ракетен катер на Черноморския флот " Ивановец " с шест директни попадения от военноморски дронове MAGURA V5 украинско произвеждане , заяви началникът на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Кирило Буданов , представен от Руската работа на Би Би Си.

В коментар за The War Zone той сподели, че " вследствие на получените вреди корабът се е обърнал на кърмата си и е потопен ".

Руското министерство на защитата към момента не е коментирало ориста на катера , само че Z-блогърите интензивно разискват офанзивата против кораба, както и ориста на екипажа.

Както по-рано писа военният наблюдаващ на Би Би Си Павел Аксьонов, в случай че се удостовери потъването на ракетния катер " Ивановец ", това ще бъде значимо събитие във войната сред Русия и Украйна. Това е вторият военен транспортен съд с ракетно въоръжение, погубен в морето.

Успехът на тази офанзива значи, че украинските въоръжени сили усъвършенстват тактиката си в битката с Черноморския флот, когато с крилати ракети се нападат стационарни цели в докове и кейове, а военноморски цели на рейдове и в намерено море се нападат от безпилотни лодки.

Военното разузнаване на английското министерство на отбраната представи през лятото анализ на дейностите на украинските въоръжени сили в Черно море и изключително потреблението на надводни дронове за, 

На 4 август 2023 година, напомнят разузнавачите, в региона на Керченския проток, явно от безпилотен надводен транспортен съд. Това се случи един ден след и два дни след, ескортиращи комерсиалния транспортен съд " Спарта IV ".
 Лондон: Русия се постанова да зарежда корабите си с ракети в Новоросийск
Лондон: Русия се постанова да зарежда корабите си с ракети в Новоросийск

Презареждането на ракетите обаче ще изисква нови процеси на доставка, предпазване, обработка и товарене
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР