Големият финал на Евровизия 2022 ще се проведе тази вечер

...
Големият финал на Евровизия 2022 ще се проведе тази вечер
Коментари Харесай

Тази вечер е финалът на Евровизия 2022 | Кой ще бъде големият победител?

Големият край на Евровизия 2022 ще се организира довечера в Торино. 25 страни ще се борят за успеха. Фаворити за спечелването на кристалния микрофон са Италия, Англия, Украйна, Испания, Сърбия, Швеция, Полша, Норвегия и Гърция. Шоуто стартира в 22:00 часа българско време и ще може да се гледа онлайн по Българска национална телевизия 1.

Българските почитатели на Евровизия ще имат опция да гледат дружно грандиозното шоу в София по време на Sofia Eurovision Party 2022. Преди началото на шоуто уредниците са подготвили концерт с присъединяване на българската представителка на Евровизия 2020 и 2021 - Виктория, JJ, който взе участие за България на Евровизия 2018, групата Deep Zone Project, която ни показа на състезанието през 2008 и испанската звезда от състезанието XEINN.

След края на шоуто ще има клубна вечер с най-големите шлагери от Евровизия с DJ Dian Solo, а празненството ще продължи до изгрев слънце. Вратите за всички посетители отварят в 18:00 часа.

Един от огромните любимци за успеха е песента на Украйна. Композицията „ Stefania ” е отдадена на майката на известния украински рапът Kalush, който ще излезе на сцената със своята група. Артистите изпращат мощно обръщение за мир посредством метафори в текста, макар че в песента им на никое място не се загатва за войната.

Великобритания е другата страна, която има големи шансове за победа довечера. TikTok звездата Сам Райдър, който има 12 милиона почитатели в обществената мрежа, ще извърши песента “Space Man ”, която се трансформира в един от любимците след осъществяването на актьора по време на подготовките преди състезанието.

Домакините от Италия също имат късмет за победа. Те са показани на състезанието от звездата Mahmood, който приключи на 2-ро място на Евровизия 2019, и известния млад актьор Бланко. Песента им “Brividi ” има над 80 милиона стрийма в Спотифай, което я прави най-популярната ария тази година.

За успеха тази година ще се бори и Испания, която е огромният любимец на почитателите. Изпълнението на песента им “SloMo ” предлага извънредно зрелищна хореография от страна на актрисата и певица Чанел.

Ако ще има неочакван победител довечера, то това ще е Сърбия. Песента “In Corpore Sano ” е най-вайръл композицията тази година. Затова оказва помощ театралното осъществяване на сръбската представителка Констракта. Посланието ѝ е обвързвано с компликациите, които имат артистите със здравната система като самоосигуряващи се жители.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР