Големият брат дава властта на жените във ВИП брадър 2018“!

...
Големият брат дава властта на жените във ВИП брадър 2018“!
Коментари Харесай

Голямата атракция във ВИП Брадър ще е черната вдовица Анита Мейзер

Големият брат дава властта на дамите във " ВИП брат 2018 “! Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надвиши упованията този сезон. За първи път риалитито ще се излъчва не от една, а от две къщи. Първата ще е първокласно женско царство, а другата - бедняшка квартира за представителите на мощния пол. Голямата атракция тази година се чака да бъде " черната вдовица " Анита Мейзер. Скандалната дама бе пусната в края на месец юни под гаранция 5000 лв. от пандиза, само че с цел да влезе в шоуто, не е нужно да има позволение от управляващите.

Освен нея новите участници са: футболистът Благой Георгиев, предприемачът Петко и жена му - танцьорката Яна, Валентин Кулагин, Владимир Кузов, Галина Геновева Кирилова-Найденова (Ева) от " Тоника ", плеймейтката Жанета Осипова, Нели Рангелова, Нора Недкова, семейство Мурад - Сузанита с Орхан и майка си Шенай, Симона Загорова, Моника Валериева, Стефан и Гала. Специален участник ще е Николета Лозанова. С най-голям хонорар са Благо Джизъса, Мейзер и Николета. Сумата за тях е шестцифрена.

Никой от участниците публично не бе обявен на конференцията през вчерашния ден, която мина под мотото " Метреси и кралици ". Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, които още веднъж ще са водещи, оповестиха имената на властни дами от историята, които са сходства на участничките. " ВИП брат " потегля на 10 септември.

Сезонът на женското царство ще има своите коментатори, които са Кристина Патрашкова, Джуди Халваджиян и фолкпевицата Кали. Шоуто ще се излъчва на лайф понеделник, вторник и сряда, а четвъртък и петък е по час и половина. След " ВИП брат " ще има и сезон " Ол старс брат ", написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР