Големият български интелекталец Цветан Цветанов се изяви обилно в понеделник

...
Големият български интелекталец Цветан Цветанов се изяви обилно в понеделник
Коментари Харесай

Интелектуалец №1: Хора с профила на президента не обичат нищо

Големият български интелекталец Цветан Цветанов се изяви щедро в понеделник сутринта по Българска национална телевизия. От тв приемника той съобщи: Професор Иво Христов е в несъгласие със самия себе си през последните 20 години. 92-ра, 94-та година той е бил протежиран от починалия господин Лучников, с цел да може да бъде част от тогавашното Съюз на демократичните сили. Много забавно е, че той е бил в правния отдел на Народното събрание за поддръжка за закона за приватизиция. Сега виждаме каква е неговата позиция и най-лошото е, че сходни хора - както той, по този начин също Елена Йончева, по този начин също и представителя, и началника на кабинета на президента Радев, това е профилът, който подхожда и с профила на президента. Това са хора, които по принцип не обичат нищо. Не може ти да обидиш българските жители и да кажеш, че 80% са дебили. И този човек да стои в парламентарната група на тези, които бяха в инициативния комитет на Румен Радев, а самият проф. Иво Христов работеше неразделно в съгласуваност с инициативния комитет на Румен Радев “.
Освен това потвърденият интелектуалец съобщи, че ГЕРБ се борят супер сполучливо с корупцията по високите етажи. Това се виждало от всички, единствено от Българска социалистическа партия - не. Обеща също да разровят всички приватизационни покупко-продажби от 20 години насам и да санкционират нарушилите законите.

Казаното не се нуждае от коментар. Все отново не можем да подминем изразът: „ бил протежиран от починалия господин Лучников “… Цветанов е заместник-председател на партия ГЕРБ, " дясната ръка “ на Бойко Борисов, началник на парламентарната група на ГЕРБ, началник на Парламетарната комисия по вътрешен ред и сигурност…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР