Големите телевизии са малко като Жоро Игнатов от Съдебен спор

...
Големите телевизии са малко като Жоро Игнатов от Съдебен спор
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НАКОЛКО РЕДА: големите телевизии - като Жоро Игнатов за чалгата

Големите малките екрани са малко като Жоро Игнатов от " Съдебен спор " - почукат ли ти на вратата, надали е за положително. Така и през днешния ден - седмица след превръщането на " Моя страна, моя България " във вид алелелей-върти-тури кючек, с въпроса се зае Нова тв. А можеше всичко спокойно и безшумно да оттече в Тикток за месец-два. Сега към този момент - надали.

Като казахме чалга, почитателите на ЦСКА-София демонстрираха - съвсем като в едни по-стари времена - че въпреки и дълъг, все някой ден фитилът им изгаря. Посетиха стадиона, почупиха и написаха " позор и срам ". Засега го вършат, когато любимците им не играят там сега. Но не се знае докога... 

То кое ли не е чалга: земеделският министър се срещнал с хората от бранш " Месо " и взели да ни изясняват - и той, и те - че, да има 7,5 % повишаване, но то по този начин си беше. В смисъл - по този начин е всяко лято... И за оправдание взели, че изредили Коронавирус и войната. Кога ли и тях би трябвало да ги посетят почитателите на ЦСКА?! Пардон - на месото.

И до момента в който ние тук се надлъгваме и вършим на маймуни на дребно, Ердоган прави сполучливи опити да прати турска ракета в Космоса.

А пък Русия прави опити - в случай че вземе да прелети със стратегически бомбардировач над Дания и Нидерландия - какво ще стане.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР