Големите пари, които се разхвърчаха наляво-надясно през лятото за трансфери

...
Големите пари, които се разхвърчаха наляво-надясно през лятото за трансфери
Коментари Харесай

Роналдо се облизва за по-голяма заплата, Реал го игнорира

Големите пари, които се разхвърчаха наляво-надясно през лятото за прехвърляния и заплати, са породили стремежи за по-голямо заплащане и у мегазвездатата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, оповестява „ Маrca”.

Роналдо трансферира топката на Перес за новия контракт

Според испанското издание португалецът се е наредил на опашката за нарастване на заплатата, като желае да приира най-малко по 25 милиона евро годишно, колкото се счита, че получават Неймар и Лионел Меси.

Португалецът възобнови контракта си с „ Кралския клуб” предишния ноември, който ще го задържи на „ Сантиаго Бернабеу” до лятото на 2021 година. Тогава CR7 към този момент ще бъде на достолепните 36 години и вероятността да завърши кариерата си, или да премине в различен клуб, е доста огромна.

Момиченце се трансформира в звезда, имитирайки Роналдо

Самият Роналдо разяснява опцията да подпише нов контракт, само че означи, че на питането по-добре може да отговори президентът Флорентино Перес

„ Това е добър въпрос. Доволен съм, нещата следва да се случват по натурален метод. Удовлетворен съм от тима. Този въпрос обаче е по-добре да бъде адресиран към президента, той ще отговори по-добре от мен. Аз върша това, което обичам, и съм благополучен “, сподели Роналдо.

Почетино: Роналдо? Сещам се за един по-добър

Отново “Marca” разяснява, че 32-годишният нападател не е в спор с управлението и не упорства за въпросните 25 милиона евро. В момента мадридчани не плануват да насочат сходно предложение към португалеца, защото на дневен ред стои подновяването на договорите на част от останалите играчи на Реал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР