Големите амбиции на Слави да направи обществено значима телевизия се

...
Големите амбиции на Слави да направи обществено значима телевизия се
Коментари Харесай

Слави прибира лица от кол и въже за телевизията си

Големите упоритости на Слави да направи публично значима телевизия се сгромолясаха с гръм и тропот , разбра HotArena .

Програмата, която Слави предлага, е почтена за кабеларка, поради което никоя значима звезда не желае да се изявява в ефира й . Поради неналичието на фрагменти в новостартиралата телевизия се въртят до болежка познати лица като Ванката, Мариан Бачев и в действителност надареният Краси Радков. За да запълнят програмата продуцентите канят в ефира хора от прът и от въже. 

Сред най-нелепите попълнения е Мис България Радинела Чушева , отнесла куп насмешки поради изкуствената си визия. Боравещата с 50 думи миска беше поканена за водеща на един от епизодите на " Вечерта на актьорите ". Нещо повече - интензивно участваше в множеството скечове. Негативните мнения не закъсняха, а феновете изригнаха, че новоизлюпената миска изцяло е унищожила предаването. 

Радинела няма и грам актьорска заложба, гласът й е тъничък и разглезен, което извънредно нервира феновете . Силиконката даже не си беше научила текста, а в случаите, в които трябваше да произнесе повече от едно изречение, гледаше жалко в аутокюто. В последна сметка Чушева провокира интерес само у част от мъжката публика поради възкъсата си рокля. 

Другият безразсъден нов кадър на Дългия е една от скандалните психоложки на националния тим по футбол. Преди два месеца Николета Лозанова обществено атакува Лилия Стефанова и Кети Вандова, намеквайки за по-особена роля, която извършват с футболистите. Скоро двете бяха освободени като терапевтки на националите ни. 

Едната обаче бързо се уреди с ново поле за изява. Случаят с Лили Стефанова е еднакъв с този на Радинела Чушева. Русокосата психоложка гостува на Слави като през половината време феновете слушаха анализ на аргументите за неуспеха му в любовен проект. Случайно или не, скоро по-късно и тя се уреди с присъединяване в другите излъчвания в Седем-осми. 

Специално за нея беше основан скеч, в който Краси Радков, в ролята на футболиста Гацо Бацов отива на терапия при Лили. Все отново представянето й беше много по-добро от това на Радинела. Така че нищо чудно скоро тя да се уреди и със лична графа. Идеята на Слави е Стефанова да разяснява не всемирски тематики, а политически. 

След като потвърдените публицисти Милен Цветков и Миролюба Бенатова отхвърлиха да работят с него, Трифонов трябваше да залага на хора, които е изгонил от екипа си. Така стана с Тодор Башиянов, който беше част от " Шоуто на Слави " през 2013 година. Актьорът от Пловдив тогава замести напусналия Виктор Калев, само че по този начин и не съумя да се наложи. 

Дългия не криеше, че не го харесва и даже му се подиграваше пред камерите. Тодор устоя цели 5 години, само че в последна сметка тираничният темперамент на шефа му го прогони през 2018.

Сега обаче учиндолецът се е видял в знамение от неналичието на хора и е предиздвикал Камен Воденичаров да се помоли на Башиянов да се върне. Близки на Слави настояват, че той бил все по-изнервен от неналичието на фрагменти за медията и сложното намиране на рекламодатели. Влиянието на малкия екран е никакво, а  предаванията въобще не се разясняват. 

Най-ощетен от обстановката е Евгени Димитров-Маестрото, който вместо да се занимава с музика, трябвало да търси и да кани посетители. Обстановката изнервяла до краен лимит екипа на Дългия и мнозина обмисляли да изоставен , написа Галерия .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР