Големи изненади за публиката готви зрелищното шоу HITS ONLY с

...
Големи изненади за публиката готви зрелищното шоу HITS ONLY с
Коментари Харесай

10 щастливци ще спечелят лична среща с DJ BOBO

Големи изненади за публиката готви зрелищното шоу HITS ONLY с DJ BOBO, NANA и C-BLOCK. Тази събота едни от най-ярките звезди на 90-те години ще преобразят Арена Армеец в гигантска дискотека с доста от обичаните шлагери, щури танци и положително въодушевление.

Организаторите от Keen Acts и Радио Energy ще зарадват почитателите с игри и дарове, като малко преди огромния старт на купона 10 късметлии ще имат опцията да завоюват персонална среща със самия DJ Bobo. На живо, от сцената, ще бъдат определени 10 фена с билети за терен. Те ще се срещнат с любимеца си директно преди появяването му.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30 ч., а огромните късметлии ще бъдат определени след 19 ч. Феноменалното шоу, отбелязващо второто издание на HITS ONLY и 13 години Радио Energy, ще стартира в 20:00 ч. Първи на сцената ще излязат доайените на евро рапа C-Block. Те ще нажежат атмосферата с най-горещите си шлагери, измежду които So Strung Out, Time Is Ticking Away, Summertime.

След тях обичаният на българската аудитория Nana ще разпали положителното въодушевление до краен лимит с обичаните Lonely, Remember The Time и още от най-емблематичните си части.Впечатляващото шоу на DJ Bobo, което ще трансформира вечерта в немислим театър за всички сетива, е планувано да стартира в 21:30ч. Енергичният швейцарец чества 25 години на сцена.

Подобаващо за празника изпълнителят идва у нас с няколко тира, разнородни костюми, танцьори, пироефекти и десетки шлагери. Билетите за огромния концерт на Nana, C-Block и DJ Bobo са съвсем изчерпани, налични са лимитирани бройки седящи места и пропуски за терена. Извънредно за специфичната вечер всички гости със седящи места ще имат свободата да слизат на терена, като връщането в секторите ще е допустимо при проявление на билета.

Феноменалното шоу на 10-и ноември е второто издание на HITS ONLY, което предходната година взриви почитателите с неповторимите Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за обичаната музика от 90-те до през днешния ден. Любимите водещи от екипа на ENERGY ще посрещнат публиката от сцената с ефир онлайн преди огромното шоу.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР