Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди

...
Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата от Момин проход стана порнозвезда

Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито публикувани голи фотоси преди локалния избор през октомври 2019-а неодобряваха явяването ѝ на изборите и провокираха възторг в цялата страна, стартира кариера във филмите за възрастни.

Новината разкриха пред " България Днес " самата Диана и брачният партньор ѝ Тони Габровски, с който дружно минават през всички компликации. Двамата взимат решението след голям брой предложения от разнообразни международни компании в порноиндустрията. Накрая се стопират на предложение от най-голямата гръцка компания за основаване на ленти за възрастни.

Преди да отпътуват през лятото до Гърция, където да бъде снимана първата сцена - лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу, Диана и Тони часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са огромни, незнайните също, предизвикването - невероятно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и задължението е стихотворец.

" Въпреки че пътувахме, отново претегляхме и обсъждахме дали да го вършим. Вечерта хапвахме в един прекрасен ресторант и споделих на Тони какъв брой доста се тормозя. Питахме се би трябвало ли да го създадем и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми споделиха, че в случай че не съм сигурна, въпреки и да сме стигнали към този момент там, можем да се откажем - вършим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко ", споделя пред " България Днес " победителката в състезанието " Мис Плеймейт ", която раздели първото място с друга еротична моделка.

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни милувки в първокласна къща измежду домашна конюнктура. И Диана, и Тони са извънредно щастливи и удовлетворени от снимането на първите фрагменти.

" Чувствам се разчувствана и щастлива от това, което върша. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се пробва да диктува обществото. Категорично сме взели вярното решение, не съжаляваме ни минимум. С излизането на кино лентата стартирам да пиша история. Аз съм първата българка, която публично излиза с името си и декларира, че е порноактриса и желае да се занимава дълготрайно в промишлеността ", споделя пред вестника Габровска, за чието внимание се борят голям брой от най-големите порнокомпании в света.
Съпругът ѝ също е удовлетворен и приема интимните подиуми на Габровска като работа. " След първите фотоси и двамата бяхме безпределно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да схванат. Предпочитат да вършат същото, само че скритом и подмолно, само че не и по този метод. Радвам се доста! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана написа история. Първо е политически ангажирана, по-късно потегля по пътя на еротиката, а най-после става порноактриса. Докато при Чичолина е назад, започва с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, почнала по този метод ", споделя пред " България Днес " Тони Габровски.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР