Гол на вратаря Алисон в самия край на двубоя донесе

...
Гол на вратаря Алисон в самия край на двубоя донесе
Коментари Харесай

Шокиращ гол на вратаря Алисон измъкна "Ливърпул" в края

Гол на вратаря Алисон в самия завършек на дуела донесе триумфа с 2:1 за " Ливърпул " против " Уест Бромич " в мач от 36-ия кръг на британската Висша лига. Драматичната победа резервира жива фантазията на мърсисайдци за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

С трите точки отборът на Юрген Клоп събра 63 - една по-малко от четвъртия " Челси " и на 3 от заемащия третата позиция " Лестър ". В идващия кръг обаче съперниците на " Ливърпул " се сблъскват в Лондон, до момента в който Юрген Клоп и компания гостуват на " Бърнли ".

Снимка: Getty Images

Днес към този момент изпадналият от елита " Уест Бромич " поведе изненадващо в 15' с попадение на Хал Робсън-Кану, само че Мохамед Салах изравни в 33' с 22-ия си гол от началото на акцията.

" Ливърпул " владееше самодейността, " Уест Бромич " обаче не се пречупи до петата минута от добавеното време, когато тръгналият напред пазач Алисон засече с глава центриране на Трент-Александър Арнолд.

Голът на Алисон е първият на вратар с екипа на " Ливърпул " в над 129-годишната история на " алените ". От шестимата на този пост, отбелязвали попадение във Висшата лига, бразилският национал е първият, който се разписва с глава.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР