Годишното турне на шоуто Ледников период. Отново заедно“ през 2023-а

...
Годишното турне на шоуто Ледников период. Отново заедно“ през 2023-а
Коментари Харесай

Денкова и Стависки танцуват в подкрепа на Костомаров

Годишното турне на шоуто „ Ледников интервал. Отново дружно “ през 2023-а ще се организира в поддръжка на олимпийския първенец по фигурно пързаляне при танцовите двойки Роман Костомаров, осведоми организация ТАСС.

Костомаров е в болница поради пневмония и тежки затруднения, които доведоха до ампутирането на двата му крайници.
 Ужасяваща вест за Роман Костомаров: Ампутираха двата крайници на олимпийския първенец Ужасяваща вест за Роман Костомаров: Ампутираха двата крайници на олимпийския първенец
Приходите от продажбата на билетите за шоуто ще отидат за неговата рехабилитация. „ Решихме да променим проектите си и да дадем цялата си мощ, с цел да подсигуряваме, че това турне ще бъде в поддръжка на Роман. За нас това не е развлекателно събитие, а сплотяващо турне. Роман е част от нашето ледено семейство, минали сме дълъг път дружно “, съобщи

„ Ще се опитаме да подкрепим Роман и фамилията му, както морално, по този начин и финансово. Сигурен съм, че публиката, която идва на нашите представления, ще успее да съобщи своята сила на обич и да покаже, че той не е самичък “, акцентира Авербух.

„ Ледников интервал “ е съветско седмично спортно-развлекателно телевизионно шоу, което се организира годишно от 2007 година. В програмата вземат участие двойки, който са формирани от професионални фигуристи и звезди на спорта, балета, театъра, киното, музиката и малкия екран.

Сред звездите на фигурното пързаляне, които вземат участие в шоуто на лед са и Албена Денкова и Максим Стависки - двукратни международни първенци при танцовите двойки за България.

Турнето стартира през този месец и ще премине през повече от двадесет съветски града, в това число Санкт Петербург, Сочи, Красноярск и други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР