Годишният хороскоп! Пълна промяна за лъв и телец, парите –

...
Годишният хороскоп! Пълна промяна за лъв и телец, парите –
Коментари Харесай

Годишният хороскоп! Пълна промяна за лъв и телец, парите – при рака

Годишният хороскоп! Пълна смяна за лъв и телец, парите – при рака. Вълнуваща и цялостна с изненади ще бъде 2023 година за зодиите. За две от тях идва цялостна смяна. Парите ще са в рака. ​За други пък идните 12 месеца ще вървят на приливи и отливи. Вижте какво вещаят звездите за любовта, кариерата, образованието, финансите и здравето ви. Годишният хороскоп е показан от Марица.бг.

За Овните 2023 година е време за нови благоприятни условия. Основното е ясно да си дефинирате какво желаете и да не губите време за дреболии, в противоположен случай всичките ви проекти ще отидат напразно. Трябва да сте по-внимателни с вложенията, изключително с огромните – има риск да загубите всичко. По-добре е да вложите средства в парцели и обучение. Между другото, инвестицията в себе си ще ви се изплати по-бързо, в сравнение с си мислите – през 2023 година авторитетните хора ще слушат Овните.

​В желанието си да станете най-хубавите и да спасите всички, не забравяйте да се погрижите и за себе си. 2023 година е удобна за Овните във връзка с дълготрайните проекти – можете да предвидите задачите си за 10 години напред.

Неособено приятната вест за Овните през 2023 година е наднорменото тегло. Твърде евентуално е да качите килограми, тъй че помислете за вярно хранене и спорт.

Телците също би трябвало да се образоват. Това ще ви бъде от изгода, в случай че към момента не можете да намерите работата на фантазиите си. През 2023 година тя ще ви чака, само че с цел да заемете мечтаната позиция, ще би трябвало много да поработите. Ако имате личен бизнес, можете умерено да помислите за нови планове – те дават обещание да бъдат печеливши, изключително през първата половина на годината. Увеличаване на благосъстоянието, спестявания, сполучливи вложения – всичко това чака Телците доникъде на април 2023 година, само че в случай че не лежите на дивана. В същото време съществуват опасности от непредвидени разноски. Такива могат да зародят от април до юли. През лятото ще имате опция за възстановяване на изискванията на живот и попълнения в фамилията.

Близнаците могат да се усещат изтощени и отегчени на работа, само че в случай че не се поддадете на тези настроения, можете да получите покачване. Или намерете друго място  в това отношение звездите също са благосклонни към вас. Приятните и потребни запознанства ще ви открият нови хоризонти и с помощта на тях можете да градите кариера, допустимо е и в друга страна. Благоприятното време за разширение на кръга от познанства е от края на април 2023 година

Раците през 2023 година могат да трансфорат заниманието си в източник на приходи. Така че, в случай че деянията нужното неизменност, ще можете да развиете личен бизнес. Подобен сюжет е много евентуален през първата половина на годината, тъй че не губете време. До юни парите ще се озоват във вашите ръце.

​Обърнете внимание и на фамилията си. 2023-а ще бъде сполучлива година за Раците във връзка с брака и децата. Но с раздялата и разводите е по-добре да не бързате.

В фамилния живот на Лъва през 2023 година нещата не са толкоз елементарни. За тези, които са в брак, са вероятни раздели, само че необвързаните чакат нови запознанства, които могат да завършат със фамилни връзки.

По отношение на работата ситуацията също не е елементарно. Може да ви хрумне да промените попрището си, само че не бързайте да вземете решение – допустимо е да ви бъде препоръчано кариерно развиване или нарастване на заплатата. Яснотата по този въпрос ще се появи през втората половина на годината.

Астролозите поучават Лъвовете, които се занимават със спорт, да вземат участие в някакъв тип съревнование или шампионат през април-юли – по това време ще бъдете на върха на физическата си форма.

Девите би трябвало да бъдат по-внимателни със спорта, изключително в случай че е рисков. Да поемате риск през 2023 година, въобще не е вашият избор. Дори не си коства да вземате заеми – задълженията ще стартират да порастват лавинообразно. По-добре е да инвестирате в нещо обещаващо – през втората половина на годината са вероятни доходи, свързани с капиталовложения и завещание.

На който не му върви в хазарта обаче, му потегля в любовта. В края на 2023-а е доста евентуално да изпитате мощни усеща и да се почувствате в действителност щастливи. Ако ли пък сте в брак или във връзка, чака ви прелестно развиване.

Първата половина на 2023 година за Везните не е най-хубавото време за заеми и ипотеки. По-добре е да пандизите старите, в сравнение с да вземате нови. Освен това ще имате отлични благоприятни условия под формата на нарастване на заплатата или даже смяна на работата към по-доходоносна.

Втората половина на годината е уместно време за разширение на кръга от познанства. И професионални, и персонални. Възможно е да намерите благонадежден сътрудник, настойник или обичан човек. Просто не бързайте.

През първата половина на 2023 година Скорпионите ще имат шанс, даже могат да завоюват от
лотарията. Но където има възходи, има и падения. През втората половина на годината не са изключени спорове в работата и в фамилията. Роднините могат да ви разочароват с отношението си към парите и даже личния си живот, а на работното място са вероятни остри разногласия.

Началото на 2023 година ще бъде вълнуващо за Стрелците. Може да пътувате, да купите апартамент и да увеличите благосъстоянието си. Но напролет е допустимо да получите и не най-приятните вести в професионалната сфера – някои от вашите пълномощия може да бъдат дадени на различен и ще мислите за промяна на работата. Гледайте на това като на опция да създадете собствен личен екип. Ако сте независимо заето лице, помислете за разширение на бизнеса. Но не бързайте със сериозните вложения в дълготрайни планове – резултатът може да не е това, което очаквате.

До края на април 2023 година Козирозите може да имат усложнения в работата и в даден миг даже ще ви хрумне мисълта да напуснете, само че не бързайте да се разделяте с нея – допустимо е да не се почувствате по-добре на ново място. Но от края на април животът ще свети с нови цветове. Възможно е да получите предложение за нова работа и даже ​да се преместите в друга страна.

Но във връзка с взаимоотношенията нещата ще са малко комплицирани. Семейните ги чака отчаяние, а необвързаните ще би трябвало да поемат самодейност, в случай че им е писнало да живеят сами.

2023-а за Водолеите е времето да изградят топли връзки със фамилията си. Има и опция за увеличение на ​финансовото положение. По принцип тези благоприятни условия са доста обещаващи. Да, може да има спънки в работата ви, само че като запазите самообладание и извършите верния избор, ще преодолеете всяко затруднение.

Освен това 2023 година е обещаваща за Водолеите във връзка с пътуванията. Но в случай че решите да увеличавате фамилията си – не бързайте.

През 2023 година за Рибите е изключително значимо да наблюдават здравето си – не е изключена появяването на наднормено тегло. Освен това не очаквайте огромни промени. Животът ви през 2023 година ще се характеризира с сдържаност. Няма да има повече пари, само че също и по-малко. На работа всичко ще върви както нормално: в случай че се трудите настойчиво, ще се изкачите по кариерната стълбица. Надеждата за знамение несъмнено не си заслужава. Рибите през цялата 2023 година могат да разчитат единствено на себе си. И едвам към края на годината обстановката може малко да се промени. За положително.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР