Годишните награди за най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор, най-добър

...
Годишните награди за най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор, най-добър
Коментари Харесай

Връчват наградите на най-добрите спортисти на Сливен, №1 е Божидар Андреев

Годишните награди за най-хубави спортисти, най-хубав треньор, най-хубав тим, най-хубав състезател с увреждания и за „ Бъдеща звезда “ще връчи Сливенска община. Церемонията ще се състои в зала „ Сливен “ от 18 часа на 19 декември. Входът е свободен.
За следващ път статуетката заспортист №1 заслужи щангистът Божидар Андреев.

За да бъде номиниран спортистът би трябвало да е взел участие в международни, европейски, балкански или държавни надпревари. Тази година регламентът за номинациите беше допълнен в категорията „ Бъдеща звезда “. В нея номинирани са както всички спортисти под 16 години по съответните критерии, по този начин и тези, завоювали I, II и III място на международни, европейски и балкански шампионати. При избора за най-хубавите спортисти, при еднакъв брой точки сред двама и повече състезатели, се взема под внимание второто най-високо достижение през изтеклата година. При наново тъждество се взема трето класиране и така нататък
За треньор на годината се номинира персоналният треньор на спечелилия. За най-хубав тим от груповите спортове ще бъде определен този с най-хубави индикатори през годината. По традиция, най-хубавият състезател с увреждания ще бъде посочен от ръководителя на Спортния клуб за хора с увреждания „ Сини камъни “-Сливен. При груповите спортове представител на всеки клуб номинира най-перспективната възрастова група от клуба.
За самостоятелните спортове всеки клуб номинира завоювалите първо място на държавния шампионат за всички възрасти и категории под 16 години. За номинация би трябвало да е изпълнено изискването спортният резултат да е осъществен в конкуренция от 6 или повече участници в съответната дисциплинираност, в която е завоювано достижението.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР