Годишна класация на Big 7 Travel разкрива най-добрите пясъчни ивици

...
Годишна класация на Big 7 Travel разкрива най-добрите пясъчни ивици
Коментари Харесай

Топ 20 на най-добрите плажове в света за 2022 г.

Годишна ранглиста на Big 7 Travel разкрива най-хубавите пясъчни линии за 2022 година

Тя е направена посредством разбор на плажовете със Син байрак, известността им в обществените медии и оценките на редакторския екип.

Първото място е за Playa Conchal в Коста Рика - дребен плаж, затрупан с натрошени миди, който се разказва като „ парадайс “. Turquoise Bay в Австралия - предлагащ "наистина блажено преживяване ", е на второ място, до момента в който "девственият " Grace Bay в Търкс и Кайкос е трети, оповестява Daily Mail.

В челната петица попадат също плажът Siesta във Флорида (четвърти) и Punta Mosquito в Мексико (пети).

Вижте топ 20 на най-хубавите плажове в света за 2022 година:

20. ​​Seagrass Bay, остров Лаукала, Фиджи
View this post on Instagram
A post shared by Anna Traveller (@annatraveller)

Този „ слисващ “ залив се намира на частен курортен остров, тъй че достъпът е стеснен. Според Big 7 Travel, той е ситуиран в „ сектор от тропическа джунгла с буйна растителност и диворастящи кокосови орехи като натурален декор на бялата пясъчна брегова линия. “

19. Keem Bay, остров Ачил, Мейо, Ирландия
View this post on Instagram
A post shared by CarrentalDublin (@carrentaldublin)

"Keem Bay е спиращ дъха скътан плаж, заобиколен от скали на най-големия остров в Ирландия “, споделя Big 7 Travel. Отбелязва се, че „ блестящият бял пясък на плажа съперничи на тропическите острови, а водата е извънредно чиста “. Според туристическия уебсайт е красиво даже в дъждовен ден - а има доста такива в Ирландия.

18. Hyams Beach, Нов Южен Уелс, Австралия



„ Hyams Beach е единствено на три часа южно от Сидни, само че сред неговите борови гори и бели пясъци се усеща като различен свят “, споделя екипът на Big 7 Travel, добавяйки, че е чудесно място за гмуркане с шнорхел. „ Внимавайте за игриви делфини за най-хубавата фотография “, отбелязва уеб сайтът за пътешестване.

17. Navagio (Плаж на корабокрушенците), Закинтос, Гърция



Този плаж е кръстен на потъналия транспортен съд от 1980 година, който лежи на него. Достъпен единствено с лодка, той е „ потънал от тюркоазени води и подсилен от извисяващи се скали. “

16. Pig Beach, Биг Мейджър Кей, Бахамски острови



Big 7 Travel споделя, че „ никой не знае “ по какъв начин прасетата са пристигнали на този прочут плаж, защото Биг Мейджър Кей е ненаселен и животните не са локални за остров. Можете да резервирате еднодневна разходка с лодка, с цел да видите девствените води на този плаж и да плувате дружно с прасенца.

15. Porto Santo, Мадейра, Португалия



Big 7 Travel дефинира това като „ един от най-красивите плажове в света “. Екипът на уеб страницата разкрива: „ Този ​​дълъг девет километра златен плаж се гордее с кристално чисти, лазурно-топли води, зад тила на които се движат пясъчни дюни. Сякаш това не е задоволително, той е прочут и с лаковитата си терапия с парещ пясък ".

14. Anse Source D'argent, Ла Диг, Сейшели



За този "магически " плаж Big 7 Travel споделя: "Обичан поради плитките си топли води и ослепителен пясък, ще би трябвало да се разноските през остарялата ферма за кокосови орехи за достъп до плажа. “ Може даже да забележите морска костенурка, която плува край брега, в случай че имате шанс.

13. Playa Negra, остров Векес, Пуерто Рико

Този плаж с черен пясък е „ един от най-драматичните в света “, споделя Big 7 Travel. До това насаме място се стига посредством къс преход, само че „ усилието си заслужава. “

12. Златни рат, Брач, Хърватия



Big 7 Travel афишира това за най-зрелищния от всички плажове на Хърватия, като отбелязва, че освен необикновената му форма го прави толкоз „ хубав и неповторим “.

Сайтът за пътешестване разкрива: „ Плажът с камъчета е заобиколен от кристално чисто море, което минава от тюркоазено синьо до мрачно синьо... десетилетия остарели борови дървета обезпечават сянка, само че тук няма да желаете да излезете от топлите води. "

11. Whiteheaven Beach, острови Уитсъндей, Австралия



Простиращ се на седем километра, този брилянтен бял плаж със силициев пясък е измежду един от най-чистите в света. Пясъкът не задържа топлота, „ тъй че е фантастично място за вървене необут, даже в парещ ден. “
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР