Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни

...
Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни
Коментари Харесай

Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни

Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни …След като вижда НЛО в нощното небе, следван от военни самолети, животът на някогашен морски пехотинец се трансформира вечно.Много хора мечтаят да видят НЛО или да се срещнат с извънземни, без да се замислят, че в действителност това би могло да е доста рисково, и че животът им може да се трансформира в същински призрачен сън.Бившият американски морски пехотинец Теръл Копленд живее в град Съфолк, Вирджиния. Той е сериозен, рационален, работлив и удобен човек. Няма интерес към НЛО и други „ фантастични нелепости “, даже не е почитател на „ страшни истории “ край лагерния огън.

 1 600x450 - Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни
Но, през нощта на 24 октомври 2005 година животът му се трансформира вечно. Късно вечерта, той се разхождал измежду природата, близо до място, наречено Мрачното тресавище, когато внезапно видял в небето на към 3 км от него огромна блестяща топка.Топката била много високо в небето, само че Копленд ясно видял военните бойни самолети, които летели до нея. На очевидецът, тази сцена му изглеждала извънредно странна и сюрреалистична. Той гледал „ обаян “ нагоре, до момента в който светещата топка и самолетите не изчезнали от погледа му.
Мъжът се върнал в дома си, само че не можел да спре да мисли за това, което видял. След три дни, той още веднъж става очевидец на “нещо ” необичайно в небето.Копленд споделя: “Привечер, карах наоколо до хранителния център Фреш Прайд, когато видях блестяща топка, летяща над постройката. Паркирах на паркинга, с цел да видя какво се случва, само че не бях подготвен за това, което видях. В топката светлина имаше предмет, а светлината беше просто заблуда. Първоначално си помислих, че това е бомбардировач стелт, само че по-късно осъзнах, че стелтът не е толкоз огромен.Обектът беше доста солиден, с триъгълна форма. Светещият триъгълник постепенно се движеше в небето, след което в един миг изчезна. “

 2 600x339 - Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни
Тези две наблюдения са единствено началото на поредност от странни произшествия, на които Копленд става очевидец през идващите години. От есента на 2005 година насам, той неведнъж следи странни обекти в небето. Вижда ги от прозореца на дома си, или да летят над езерото, хълмовете и даже градските сметища.

 37241747 600x334 - Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни
Копленд допуска, че може би НЛО употребяват депата, езерата и хълмовете като места за прикритие или, че там имат бази. Той стартира да се пробва да снима тези обекти, което води до още по-страшно прекарване.В къщата му се появява тайнствен мъж с военна униформа, който му споделя да изтрие видеото, което очевидецът е разгласил в интернет предния ден. Копленд не се подчинява и не изтрива видеото, само че на идващия ден, видеото му е свалено без негово единодушие.Съвсем скоро по-късно, една вечер, той снима още два НЛО от прозореца на жилището си и незабавно разгласява видеото в мрежата (което има ориста на първото видео), след което си ляга. Няколко часа по-късно, внезапно се разсънва от някакъв звук и вижда, че дръжката на входната врата се движи, като че ли някой се пробва да влезе в дома му.Теръл си спомня: “Обектът, който снимах, беше огромна бяла светлинна топка. Тя не се движеше. Друга топка се появи наоколо, на към 90 м над земята, която променяше цветовете си доста бързо. Помислих си: „ Това е … извънредно. Тук нещо не е наред. Не би трябвало да виждам това. “Събуждайки се от сън, чух, че някой се пробва да нахлуе в жилището ми. Аз попитах на всеослушание: “Кой е? “. Не последва отговор. Въпреки това, към момента виждах по какъв начин дръжката на вратата се тресе.Имам огнестрелно оръжие, държа го в бюрото си. Мислех да стана и да го взема. Но не можех, бях изцяло неподвижен. Единственото нещо, което можех да движа, бяха очите. Тогава чух глас, извън пред вратата: “Нямате потребност от това оръжие. Няма да ви нараним. ”Четете още: Търсенето на истината за НЛО и извънземните може да ви коства живота!В идващите дни и нощи, животът на Копленд става още по-странен. Започва да вижда, че от паметта му изчезват огромни епизоди и той не помни какво е правил по това време.

 3 600x450 - Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни
Сънувал по какъв начин при него стартират да идват някакви странни същества и дълго време той считал, че това са просто кошмари. Докато най-после осъзнава, че всичко това е действително, и че явно го отвличат.Копленд споделя: “За първи път се случи в последната събота на февруари 2008 година Заспах на дивана и се разсъниха в голяма стая, изглеждаща като столова. Имаше доста маси. Всичко беше бяло. Хората седяха на масите и се хранеха. По-точно, те бяха същества, които приличаха на хора. Бях въведен и изведен от тази стая през прозореца. ”Тези притеснителни произшествия стават все по-чести, а очевидецът от ден на ден се убеждава, че е отвличан с някаква цел. Но, не помни съвсем нищо от това, което му предизвикват. Всичко, което се случва е като размит, неразбираем сън.Опитва се да води дневник, като записва всичко, което си спомня след тези странни срещи. Понякога съумява да запомни някои фрагменти.Той споделя: “Бях в стаята и видях жена, която нямаше човешки черти. Тя имаше типични огромни черни очи и продължен череп. Това ме порази. Следващият спомен е, че заставам на балкона и махам на отлитащ цилиндричен НЛО … „ Копленд стартира да чете книги по уфология и да учи всичко обвързвано с отвличанията от извънземни. Веднъж, той изминава близо 1000 км, с цел да участва на семинар за НЛО. На този семинар участват към 1500 души, които имат вяра, че са жертви на похищение от извънземни.

 4 600x418 - Години наред морският пехотинец Т. Копленд е отвличан от извънземни
На тази среща е и „ ловджия на НЛО “ от History Channel, който взема решение да посвети един от епизодите на историята на някогашния морски пехотинец.Водещият Бил Байнс допуска, че вниманието на извънземните към Копленд не е инцидентно, а е поради това, че той е артикул на хибридизация и е следен от детството му.По време на фотосите на този епизод, Копленд е прегледан от лекари, в това число са му взети кръвни проби за разбор. Медиците откриват, че той има „ незнайна, рядка кръвна болест “, само че вземат решение да не изнасят повече детайлности.Копленд споделя: “Искрено имам вяра, че това е подготовка за контакта на човечеството с извънземен тип. Във всяка просвета, от ацтеките до египтяните, се споделя за същества, които са пристигнали от небето и са дали на хората някаква информация.За страдание, ние не гледаме на това по метода, по който би трябвало. Като хора на актуалната цивилизация ние считаме, че сме на върха на развиването. Но това не е по този начин. Те се демонстрират и се намесват в човешките каузи.Те ще се покажат. Трябва да сте готови за това. Искате смяна? Промяната идва! “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР