Годината започва зле за носителката на титлата Мисис Баба“ Дони

...
Годината започва зле за носителката на титлата Мисис Баба“ Дони
Коментари Харесай

Мисис Баба започва годината със скандален развод

Годината стартира зле за носителката на купата „ Мисис Баба “ Дони Василева. Блондинката, която беше и една от най-колоритните участнички в първите издания на „ Фермата “, се разделя със скандал с кмета на Стрелча Стойно Чачов.

Оказва се, че зад демонстрираната огромна обич сред двамата стоят голям брой изневери на Чачов, оповестява „ България през днешния ден “. „ По-унизително не съм се чувствала в никакъв случай в живота си “ - споделя младата баба и признава, че 4 години е живяла в цялостна илюзия. Тя е схванала, че брачният партньор й е имал паралелни връзки от самото начало, през което са били дружно.

„ Оказа се, че съм била за посмешище на най-малко половината град Стрелча, защото не мога да си показва никой да не е знаел за връзката с колежката му Ц Н.ф. “, проплаква Дони и акцентира, въпросната връзка е единствено една от многото. „ Оказа се, че аз очевидно съм му била нужна само като заслон, с цел да си построи имидж на естествен фамилен мъж, какъвто очевидно не е “, проучва Мисис Баба. Тя даже демонстрира загадка преписка сред мъжа й и една от любовниците му.

Самата Василева пък преди време имаше връзка с Вальо Топлото, само че доста преди да се сближи с кмета. 
Припомняме, че Дони Василева стана Чачова на стилна морска гала в Слънчев бряг през юни 2017 година За страдание, приказката им не приключва красиво.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР