Годината започна изключително обещаващо за Арина Сабаленка след като тя

...
Годината започна изключително обещаващо за Арина Сабаленка след като тя
Коментари Харесай

Секси ваканцията на Арина Сабаленка в Гърция

Годината стартира извънредно обещаващо за Арина Сабаленка откакто тя спечели Australian Open - първият за годината шампионат от Големия шлем.
 Арина Сабаленка след гибелта на Константин Колцов - първа обява и ще я забележим ли на Porsche Tennis Grand Prix
След гибелта на някогашния ѝ - какво следва за Арина Сабаленка

Ето защо се приготвя тенисистката

В следствие обаче 26-годишната тенисистка не съумя да покаже най-хубавото от себе си и купата от Australian Open си остава единствена за нея от началото на годината.

В края на месец март, преди началото на Miami Open, стана ясно, че половинката ѝ  се е самоубил. По-късно Сабаленка разясни, че двамата не са били двойка от известно време, само че непроменяемо случилото се ѝ се е отразило отрицателно.

Поредното отчаяние за Арина Сабаленка пристигна преди седмица на Roland-Garros, където тя бе отстранена на четвъртфиналите от 17-годишната Мира Андреева. Всичко това докара до спад в класирането и Сабаленка към този момент е под номер три в света при дамите, изпреварена от.

Но наподобява, че родената в Беларус тенисистка желае да остави всичко отрицателно зад тила си и след  се е отдала на заслужена отмора.

В профила ѝ в Instagram виждаме два поста, отдадени на ваканцията ѝ в прилежаща Гърция. Арина Сабаленка е заложила на секси бански, несъмнено, и щедро количество " витамин море ", както самата тя написа.
 Roland-Garros 2024 - Яник Синер и Ана Калинская са новата тенис двойка
Roland-Garros 2024 - Яник Синер и Ана Калинская са новата тенис двойка

Любовта намира своя път

От втория ѝ пост виждаме, че въпреки да е състезател на най-високо равнище, тя също си разрешава да прегрешава с храната, ядейки присъщия за южната ни съседка съседка гирос. Ваканцията не е траяла дълго, тъй като от формалните профили на Wimbledon в обществените мрежи виждаме, че Арина Сабаленка се е върнала към тренировките.

От споделените фотоси излиза наяве, че тенисистката е упражнявала дружно с Григор Димитров, подготвяйки се за третия за годината шампионат от Големия шлем, който стартира след няколко седмици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР