Годината определено не започна добре за британското кралско семейство и

...
Годината определено не започна добре за британското кралско семейство и
Коментари Харесай

Останаха и без Камила - изненадващото решение на кралицата

Годината несъмнено не стартира добре за английското кралско семейство и последните три месеца нищо не върви по проект. Първо Кейт Мидълтън постъпи в болница за коремна интервенция, по-късно и крал Чарлз бе признат в болнично заведение, а след това се разбра, че има онкологично заболяване. И тези здравословни несгоди сложиха на пауза формалните им задължения.
 Кралица Камила и срещата й с Олена Зеленска в Лондон
Когато Камила срещне Олена Зеленска

И заблести със лична светлина

Принцесата не Уелс ще бъде надалеч от светлините на прожекторите до Великден, с цел да успее да се възвърне изцяло, а за крал Чарлз няма конкретна информация, тъй като не се знае какъв брой ще продължи лекуването ни. В тази натоварена обстановка и принц Уилям си взе отмора, с цел да бъде до брачната половинка си.

И всичко като че ли падна на плещите на кралица Камила. Доскоро ненавиждана от мнозина, тя получи опцията да заблести и да покаже най-хубавото от себе си. И се възползва оптимално. Но и тя към този момент е на възраст и след няколко натоварени седмици, изпълнени с разнородни задължения, общо 13 на брой, брачната половинка на монарха също излиза в заслужена отмора.
 Снимка 656110

Тя е координирана с това, че принцът Уелс възвърне обществената си активност и ще бъде в ролята на основното настоящо лице. А неговата дясна ръка ще е принцеса Ан, сестрата на, която също е по-дейна от всеки път, тъй като събитията го постановат.

По информация на Daily Mail, кралица Камила си е издействала една седмица дупка в натоварения график, която ще употребява, с цел да прекара малко време със фамилията си, а по-късно има плануван частен полет зад граница. Не е ясно дали по време на тази отмора компания ще й прави нейният брачен партньор или някой различен. 
 Снимка 644864

Ясно е обаче, че тя ще бъде още веднъж на линия на 11 март, с цел да съставлява краля на службата за Деня на Британската общественост в Уестминстърското абатство. По мотива се чака Чарлз единствено да запише видеообръщение. 

Според кралски коментатори, представени от The Sunday Times, кралица Камила не е очаквала да се окаже в ролята на водач в кралското семейство, само че в този момент е решена да даде най-хубавото от себе си за монархията.
 Камила - без Чарлз на събитие, отдадено на Шекспир
Камила (без Чарлз) в звездна компания

Кралицата-консорт с претрупан график

А огромна мощ и убеденост и дава и поддръжката от обществеността, която получава напоследък - най-ясният знак, че се оправя наистина добре. Крал Чарлз също е впечатлен от нея и сигурно й го е посочил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР