Годината на Дракона ни носи спокойствие и градивност, но и

...
Годината на Дракона ни носи спокойствие и градивност, но и
Коментари Харесай

Алена: Годината на Дракона ни носи спокойствие и градивност, но и природни катаклизми

Годината на Дракона ни носи успокоение и градивност, само че и естествени катаклизми. Това сподели в предаването „ Тази неделя “ астроложката Светлана Тилкова-Алена, като добави, че Източният зодиак лежи върху основата на нашия Прабългарски календар.

„ Зеленият дървен змей е знак на земята и се показва посредством зеления цвят, на който аз залагам. От друга страна огнедишащата му същина, изразяваща се посредством аления цвят, може да бъде възпламеняваща и унищожително “, разясни тя.

Драконите имат особено значение в Китай. Вижте какво символизират
Алена уточни, че този Зелен дървен змей ни орисва да имаме една умерено и градивна година, в случай че се подчиняваме на неговите правила.

„ Ще претърпяваме доста радостни мигове, ще имаме прелестни благоприятни условия за развиване, само че ще сме очевидци и на не малко драми. Защо?! Защото природата още веднъж ще ни отмъщава, в случай че ние не сме признателни към нея “, уточни тя и предсказа трусове и наводнения.

Астроложката напомни също по този начин, че когато се изключат наводненията и пожарите, земетресенията постоянно се провокират от хората. „ Има военни дейности, има кръвопролития. Земята попива всичко това и в един миг взема решение, че би трябвало да ни накаже “, разясни тя.

Алена акцентира, че най-важното, което би трябвало да се знае, е, че Годината на Дракона ще донесе значили политически промени в целия свят – ще падат държавни управления и ще бъдат избирани нови.

 

„ Ще дойдат нови ръководещи на доста места по света, които ще подобрят живота на хората и ще тласнат тяхното развиване в друга посока “, разясни тя. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР