Годината на българското събуждане беше 2020-та. Доверието в правителството и

...
Годината на българското събуждане беше 2020-та. Доверието в правителството и
Коментари Харесай

Радев посочи най-важната дилема за предстоящите избори

Годината на българското пробуждане беше 2020-та. Доверието в държавното управление и Народното събрание рухна. Въпреки пандемията и задушената независимост на словото, българите излязоха на улицата и обявиха желанието и волята си за смяна. Хората скандираха " Мутри, вън ".
Изборите слагат българите пред алтернативата да одобряват или отхвърлят днешния модел на властта - корумпирана и подмолна, репресивна и разхитителна, несправедлива към елементарния българин.
 Румен Радев: Наш дълг е да се кандидатираме за втори мандат (ВИДЕО) Румен Радев: Наш дълг е да се кандидатираме за втори мандат (ВИДЕО)
Държавният глава Румен Радев даде конференция във връзка четвъртата годишнина от встъпването си в служба. FB_VIDEO Още първоначално...
От началото на мандата ни ние се сблъскахме с пороците на този модел, който концентрира властта в ръцете на премиера и стеснен кръг от обкръжението му. Този модел води към разпад на държавността и неспособност за осъществяване на политики. Затова най-важната и непосредствена национална цел е подсилване на държавността.
. Без реализиране на тази цел, всякаква настройка на бъдещото държавно управление ще не престават да попадат в плен на олигархията и да бъдат обречени на неуспех, безапелационен бе Радев.
България се нуждае от мощна политическа опция с решителност за реализиране на тази цел. Ако това не се случи, може да се стигне до следващите пазарлъци сред партии и следващия мандат на обир и застой.
Предвид в патовата обстановка в новия парламент може да се стигне до държавно управление на задкулисието под благовидния претекст национално избавление или експертно държавно управление или други формулировки.
 Ако Навални беше българин, щеше да се занимава със шкафчето на Борисов, а той да заплашва да го изгори Ако Навални беше българин, щеше да се занимава със шкафчето на Борисов, а той да заплашва да го изгори
Винаги съм бил срещу арестите и насилието над спокойно протестиращи жители, без значение къде са, срещу потреблението на мощ за кавга...
С госпожа Йотова. Формата за издигане на кандидатурата ни ще бъде ясна в оказания от закона период, съобщи президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР