Годината, която изпращаме, според премиера Бойко Борисов е успешна, но

...
Годината, която изпращаме, според премиера Бойко Борисов е успешна, но
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Изпращаме добра година, но предстои много работа

Годината, която изпращаме, съгласно премиера Бойко Борисов е сполучлива, само че следва още доста работа. Днес той направи работна обиколка на строящи се и на към този момент приключени обекти в Бургаския район, като изясни, че 31 декември е естествен работен ден.

Бургас

Докато инспектира обхода на Поморие, с който ще бъде приключено разширението на пътя Бургас-Слънчев бряг, министър председателят съобщи: " Нова година ще посрещнем през май, като свършим работа ".

Тогава се чака петкилометровото трасе да бъде завършено.

Бойко Борисов разяснява готвения от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление.

Бойко Борисов: Къде ще приказват те за чист въздух и за околна среда с „ Кремиковци " в София издигнат. Да не приказваме за морето, да не приказваме за азотнохимическите фабрики, които бълваха по Стара Загора, под дърво и камък, Враца, токсини. Що не са създали пречиствателните станции? Това им е работата - да подлагат на критика. Нашата работа е да строим и виждате - каквото сме дали обещание, всичко си изпълняваме, следим и направляваме и е очевидно. Мога да диспутирам с тях - ето го техният остарелият път, ето го нашият нов - по всяка една тематика.
Премиерът откри главно ремонтираната с близо милион и половина лв. спортна зала в Айтос и обновеният за милион и двеста хиляди лв. площад в Камено.

" Само един месец от четирите години се занимавам с избори, след това - всички кметове са ми обичани и идентични ", съобщи министър-председателят в община Руен, където се срещна с представители на локалната власт.

Борисов даде обещание да бъдат ускорени дейностите по главния ремонт и на републиканския път Айтос-Провадия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР