Годината беше кулминацията на неприятелската политика към Русия от страна

...
Годината беше кулминацията на неприятелската политика към Русия от страна
Коментари Харесай

Путин не поздрави САЩ за Деня на независимостта

Годината беше кулминационната точка на неприятелската политика към Русия от страна на Съединени американски щати

Руският президент Владимир Путин не изпрати до Вашингтон поздравления във връзка на Деня на независимостта, защото враждебната политика на Съединените щати към Русия доближи своя връх тази година. Това заяви в понеделник, 4 юли, прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков.

„ Не, тази година приветствена депеша няма да бъде изпратена... Това се дължи на обстоятелството, че тази година в действителност беше кулминационната точка на недружелюбна политика към нашата страна от страна на Съединените щати “, предава ТАСС думите на Песков.

В същото време, според резултатите от изследване, извършено от Lawsuit.org, към 10% от всички американци, или повече от една трета от поколението, родено през 1997-2006 година, допускат, че Съединените щати са получили самостоятелност от „ коренните американци “, т.е. от индианците.

„ А в поколението Z (родени през 1997-2006 г.), 34% са сигурни, че Съединените щати са придобили самостоятелност от индианците (приблизително същият брой дават верния отговор - от Великобритания) “, цитира изследването телеграм каналът Polls and Measurements.

Освен това повече от една трета от американците имат проблеми с изписването на думата „ самостоятелност “ във фразата „ Ден на независимостта “(Independence Day).

„ Най-често тези, които вършат неточности, пишат independance. Има и още най-малко три типични неточности в изписването на думата самостоятелност. В уикенда на Деня на независимостта, американците търсят в Гугъл „ по какъв начин се написа „ самостоятелност “ “ 85% по-често “, откри изследването.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР